כדי לא לרדת מהאוניה עם ק”ג עודפים כדאי לרדת מהאוניה כשהיא עוגנת בנמל ולצאת לסיור במקום ולא להתפתות להישאר “לנוח בתא כי באנו לנופש”. סיור רגלי…
ולעצם עניין האוכל – אכן הקרוזים עתירי אוכל 5-6 ארוחות ביום ואם חסר משהו אז יש גם את ארוחת חצות המאפיינת את השייט.
המבחר שם כולל הכל מהכל ולכן יש גם את אופציית הבחירה. הבחירה הנכונה.
להימנע ממתוקים, מטוגנים, וכל סוגי הקינוחים חבל לבזבז עליהם את הקלוריות.
קחי איתך את התפריט והחוברת (אם את בקבוצה) ולפני כל ארוחה תעשי סיבוב היכרות עם המבחר עוד לפני שאת ממלאה את הצלחת.
תשתמשי בצלחת קטנה ובמילוי חד פעמי (לאחר סיבוב ההתרשמות).
ירקות בהרכבה עצמית עדיפים כמובן על סלט מוכן (חוסכים את התיבול)
בארוחת בוקר להעדיף ביצה קשה על פני חביתה או עין
למצוא את הגבינות והמעדנים הדייט
יש פינת בריאות – תאתרי אותה
ביום השני להפלגה יהיה לך כבר קל יותר להתמצא.
ליתר ביטחון קחי איתך חטיפי אנרגיה ופירות יבשים
תהני!!