חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בשבוע השני של התוכנית אז אני עדיין מסתגלת אודה לעזרתך..
    כיצד מתייחסים למנות במסעדה ? איך ניתן לדעת באיזו קטגוריה בדיוק המנה הספציפית הזו נמצאת למשל אני הולכת היום למסעדה לאכול סלט שמכיל בטטה ,רוטב וינגרט חרדל ודבש,פקאנים והוא בא עם לחם דגנים(כמו גאבטה קטנה). כיצד מתיחסים ללחם הדגנים?? האם הוא מנת פחמימה?? או שכבר צריך להתיחס אליו כמנה מותרת..

כמו כן , כמה פופקורן ניתן לאכול ( בקולנוע) על מנת לא לחרוג ממנת הפחמימה ..

אודה לתשובתך המהיר, תודה

אלמוני
    לא פעיל

הסלט במסעדה מורכב מבטטה-פחמימה
    ויניגרט ופקאנים-שומן
    לחם-גם פחמימה
    אני הייתי הולכת על סלט עם ירקות חינמיים ושכל התוספות המיוחדות יהיו בצד, שיהיה לך מדד כמה בדיוק את אוכלת. אני הייתי מוותרת על הלחם או על הבטטה-מה שעדיף לך.

לגבי פופקורן בקולנוע- לצערי רק כמותרת- ים שמן!

בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הי מאיה
    ההתייחסות למנות במסעדה תלויות בזמן של היום כמובן. לפי מה שהבנתי הלכת לאכול ארוחת ערב במסעדה ?כשאנו מזמינים מנה חשוב מאוד לשים לב מה מכילה המנה מבחינת פחמימות, חלבונים , שומנים וכמובן הירקות. ולפירוט המנה שלך: בסלט ירק הוא חינם. בטטה היא פחמימה, רוטב ויניגרט חרדל ודבש- שומן, פקאנים- גם שומן, לחם דגנים פחמימה אבל לרוב הרבה יותר ממה שמותר. מה משהכי נוח לעשות במקרים כאלה זה א. לבקש את הרוטב בצד, להחליט איזו פחמימה אני מעדיפה בסלט (בטטה או לחם) וכמובן לבחור את מנת השומן שלי (רוטב או פקאנים לא הכל יחד) . לגבי הלחם רצוי לבקש לחם קל ברוב המסעדות היום מחזיקים לחם כזה. בנוסף, אם המנה שלך מחליפה את ארוחת הערב עדיין חסרות לך מנת 1.5 מנות חלבון .
    מקווה שעזרתי
    איריס

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות