היי לימור,
קודם כל ברוכה החוזרת :שמח1:
נכון, לפעמים קצת יותר קשה לחזור אחרי שכבר מכירים (הייתי שם..),
אז מציעה לך לפתוח את החוברת, לקרוא למה חשוב לאכול שש ארוחות ביום, למה חשוב לשתות, לקרוא את רשימת החליפים ולהבין שאפשר, אפשר שהאוכל יהיה יותר מעניין, יותר מגוון :מאושר:
לגבי הכמויות – תמיד תמיד אני מצרפת סלט ירקות / ירקות חתוכים / מוקפצים – כדי להעשיר א הארוחה ואז הכמויות לא נראות לי קטנות ודלות :שמח1:
לגבי חיבור של שני חלבונים – אם הכוונה לחלבון וחצי חלבי בארוחת ערבמ- יש כ”כ הרבה אפשרויות, את יכולה להכין טוסט עם פרוסת גבי”צ 5% (מנת חלבון אחת), סלט ירקות עם פרוסת גבינה מלוחה 5% (חצי מנת חלבון) ולהוסיף מנת שומן לטוסט או ליד הסלט – לגוון, לגוון, לגוון, גם אם זה דורש קצת יותר עבודה והכנה – לפחות זה לא יימאס עליך במהירות 🙂
בהצלחה ותעדכני :שמח2: