חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי
    האם מישהו יודע מכיר מהיכן ניתן להשיג פיצוחים שהם ניתנים לאכילה “הברירה הטבעית” – כל סוגי האגוזים, שקדים וגרעינים שהם לא קלוים נראה לי שהם ראויים לאכילה

איה – שאלה לי אלייך אני הייתי רוצה מנות מותרות שהם בריאות אני לא רוצה וגם אבא שלי לא רוצה להכניס שומנים לא בריאים אני לא יודעת איזה שומן בריא, אני חושבת בלתי רווי, ואני לא יודעת היכן הוא מצוי, באיזה מזונות האם את יכולה להסביר באופן כללי על הנושא הזה, כי במקום פרוסת עוגה אי אפשר להמיר את ה600 קלוריות בכוס פסטה מקמח מלא? מה את אומרת?

תודה רבה לך!

אלמוני
    לא פעיל

אם אין לך בעיות בריאותיות (סוכרת, כולסטרול גבוה וכו') אין שום סיבה שלא תהני ממנה מותרת שווה…
    כוס פסטה מקמח מלא אינה שווה ל-600 קלוריות.
    את יכולה לאכול 2 כוסות כאלו באחד הימים לארוחת צהריים עם רוטב עגבניות או פטריות.. (אך לא על בסיס שמנת ולוותר על מנה בשרית)
    התוכנית מכילה כמעט כל מאכל אפשרי שניתן לשלב בכמות המתאימה בצורה זו אחרת בתפריט..אז למה להחשיב דברים כאלו כמנה מותרת?…

אלמוני
    לא פעיל

נמצא ברוב הסופרים…
    ניתן לקנות גם שקדים,אגוזים וגרעינים שאינם קלויים בדוכנים לפי משקל.

לגבי שומן:
    השומן הרווי והלא בריא נמצא במזון מן החי(בשר), גבינות..וגם במאכלים מן הצומח כמו קוקוס, שמן דקלים, קקאו..
    מוצרי מזון מעובדים: מאפים, עוגות, שוקולדים, גלידות הם גם מקור לשומן רווי ולא בריא.
    ==========================
    שומן בריא, השומן הבלתי רווי נמצא בשמנים צמחיים (שמן קנולה למשל), אגוזים, זרעים, דגים.
    ==========================
    שומן טראנס הוא השומן שנמצא במאכלים מטוגנים ומזונות מעובדים (עוגיות וכו'), הוא שומר על חיי המדף של המוצר ומשפר את טעמו..
    שומן טראנס לא בריא כי הוא מוריד את רמת הכולסטרול הטוב ומעלה את רמת הכולסטרול הרע בגוף מה שמגביר את הסיכון למחלות לב. לכן צריך להמנע מצריכת מזונות שיש בהם כמות רבה של שומן טראנס.

אלמוני
    לא פעיל

היי דניס..
    לא יקרה כלום לגוף אם פעם בשבוע תאכלי מנה מותרת אמיתית
    וזו ההמלצה כדי שתוכלי לשמור זמן רב על אורח החיים.
    ומנה מותרת לא חייבת להיות מתוקה ולא בריאה…היא יכולה להיות גם אוכל כמו פסטה מקמח מלא..
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות