חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מודה שמאז שהפסקתי לשוטט פה בפורום, מצבי נהיה עגום
    במיוחד, המשכתי לרדת באורך פלא, והמשכתי לבוא למפגשים ועודני ממשיכה, אבל בתכנית, אני לא בכלל… ואני לא מצליחה לחזור אליה, זה כאילו כבר מיצא את עצמו או…. אני ממש לא יודעת.
    הסיבה שעזבתי את הפורום היא, שהרגשתי קצת לא שייכת וגם שמתי לב שלא ממש מגיבים לי, ועונים, עוזרים לי-(חוץ מדוריתוש כמובן אם את קוראת את זה..ועוד כמה לעיתים)כמובן שזה לא תפקיד של אף אחד ואני גם לא באה בתלונות לאף אחד, להיפך, אני מרגישה שמאז שעזבתי הרבה יותר קשה לי.. לא יודעת אם יש קשר ישיר בין העזיבה לבין הקושי אבל בדיעבד זאת דיי עובדה.. אז אני מגיעה למסקנה שבכל זאת הפורום עזר לי..במשהו..
    בכל מקרה אני מכירה את עצמי ואני יודעת שיש לי בעייה קשה של התמדה ומה שאני צריכה זה פסיכולוג לא פורום, אבל אני בכל זאת מקווה לחזור ולהינות מכל התהליך כמו שהוא שוב.. תודה. 

אלמוני
    לא פעיל

היי דניאל..
    רק את יודעת איזו עזרה נחוצה לך ומה הכי שבעולם עוזר לך..
    אני מציעה שתושיטי ידיים לכל עזרה שמציעים לך…לי זה עזר..
    גם בפורום, גם בבית, גם אצל פסיכולוג, גם בכל מקום אפשרי..:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי שבועיים בתוכנית ואז עזבתי את כל,ועכשו אני חוזרת שוב כי אני נזכרת בתחושה הטובה שנתנה לי התוכנית, בטן מלאה ולא מפוצצת, לא נפוחה, הרגשה טובה עם הגוף! זה אולי לא יקרה מיד אבל ככל שתכנסי לאתר ותבדקי מתכונים ותרגישי שזה עופף אותך.. כך יהיה קל יותר,זו עצה שאני נותנת לעצמי, ועוד עצה שקיבלתי פה… זה תיכנון מראש,ככה גם לא ימאס. עכשו לגבי פסיכולוג… כל אחד זקוק לאחד, כל אדם על פני האדמה. אבל פעם שמעתי משפט חכם ואולי יסתדר לךאת המחשבה, כל בנאדם הוא קצת משוגע, אבל משוגע הוא מי שלא יודע לחיות עם השגעון של עצמו… תחשבי על זה… אם את תצליחי להשתלט על זה בעצמך, לא תרגישי צורך בפסיכולוג,תנסי גם לגוון,זה יעזור לך להשאר בתוכנית..בהצלחה ובתאבון!!!! חחח

אלמוני
    לא פעיל

האמת שאצלי זה מצב דומה. שבוע אחד אני בתוכנית,שבוע אחד לא. וככה זה נימשך כמו נדנדה, כן לא כן לא…
    הפעם החלטתי שזהו זה! לא משנה כמה קשה לפעמים זה שווה את זה. נכון,קשה להפנים שאוכל זהו כבר לא מרכז חיינו כמו שבעבר. ובמיוחד קשה יותר להפנים את האמירה, אוכלים בשביל לחיות ולא חיים בשביל לאכול.
    בימים שקצת יותר קשה פשוט לעבוד כמו רובוט, מה שכתוב אני עושה. אחר כך בהדרגה כבר תתחילי להתרגל וזה יהיה לך קל.
    מקווה מאוד שטיפטיפונת לפחות עזרתי במשהו כי גם לי היו את הימים-שבועות האלו שפשוט כבר נימאס אבל אחר כך התחלתי להרגיש כאבי בטן נוראיים ומין ייסורי מצפון והבנתי שאני כבר לא “נהנית” כמו שבעבר, הפעם אני יותר מודעת שכל האוכל הזה לא הולך לאיבוד,הוא נשאר בגוף וגם המשקל מראה את זה.
    בהצלחה רבה רבה רבה רבה לך!!!))

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת מניסיון האישי שלי שחוזרים לתוכנית בפעם השניניה או שלישית זה לא כמו פעם הראשונה יומר קשה חושבות שיודועות הכל ושוב נופלות מה שעוזר לי להסתכל בתמונות איך הייתי לפני חלי ואז אני אומרת ששם לא חוזרת זו מלחמה יום יום שאסור לנו לעזוב הרבה כוח ומוטיבציה באצלחה

אלמוני
    לא פעיל

תודה. אני באמת החלטתי לחזור בדיוק בשביל להרגיש טוב כמו שהרגשתי בתכנית, בשליטה, בראיות, הכל זז נכון, אורים תוצאות, אפילו הבית שלי יותר מסודר כשאני בתכנית, יש לי מטרה, כל אלו שווים את הכל, אני כאן והשבוע הלך לי נהדר יחסית לחודש האחרון, חוץ ממעידה אתמול, שניי בורקים ושקית שוקו, :||
    חח… אבל לא נורא, אני לא כועסת, מתה להמשיך ואני ממשיכה:))
    תודה רבה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות