חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #157256
    אלמוני
    לא פעיל

    החומרים:
    500 גרם בשר בקר טחון
    כוס אורז מלא
    בצל גדול
    מעט שמן לטיגון
    100 גרם רסק עגבניות
    4 כפות קטשופ
    חצי כפית סחוג
    מלח, פלפל
    אורגנו טחון
    תימין טחון
    רוזמרין טחון
    3 ביצים

    אופן ההכנה:
    1. קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן. מוסיפים את הבקר הטחון, מערבבים מדי פעם, עד שהצבע נאטם.
    2. מבשלים את האורז לפי ההוראות שעל גב האריזה.
    3. מערבבים את הבקר המאודה עם אורז המבושל. מוסיפים 3 ביצים טרופות, תבלינים, רסק עגבניות וקטשופ.
    4. מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית (גודל 24) ואופים ללא כיסוי בחום של 180 מעלות כשעה.

    האם מתכון כזה יכול להתאים לארוחת צהריים בתוכנית? במידה והתשובה חיובית – כמה מהפשטידה הזו מותר?

    #157260
    אלמוני
    לא פעיל

    לא.צהרים מגיע לך..
    150 גרם בשר לפני בישול.
    3 כפות אורז שטוחות לאחר בישול
    כפית שמן וירקות..
    המתכון הזה עשיר מדי..אם תורידי את הביצים..
    ותקחי את הכמות הרשומה למעלה..זה אחלה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות