חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 22 ויש לי עודף של 20 ק”ג לפחות (לפי הדיאטנית)..משהי שאני מכירה רזתה בטירוף בחלי גרופ ואני רוצה לנסות, לפחות בהתחלה, עם הפורום…
    אתמול ניסיתי פעם ראשונה להיות בתוכנית וזה מה שיצא:
    בבוקר סביבות 10.00 קמתי מאוחר: נס קפה עם חלב 1% וממתיק מלאכותי, 1 פרוסה של לחם בריאות (162 קל' ל-100 גרם) אבל הפרוסה מוארכת כי הכיכר לחם עגול, 2 עמק ביס.
    צהריים 12.30-2 פרוסות של לחם בריאות ו-3 פרוסות פסטרמה, כף וחצי חומוס לייט, ירקות ומלפפון חמוץ, קולה zero.
    15.30-היה לי נס קפה עם חלב 1% ופרוסת לחם בריאות (זה אותו לחם כל היום) עם פרוסת גבינה צהובה 5%, אני לא אוכלת ריבה…זה אפשרי במקום?
    אח”כ יצאתי וחזרתי מאוחר ב-21.00 כמעט והייתי מורעבת, לא היה לי כוח להכין אר' ערב אז אכלתי 8 ליצ'י קטנים (באמת מותר 8?? חברה שלי אמרה לי) ומעדן תענוג דיאט 0%, ובערך שעה או שעה וחצי אחרי זה אני לא בדיוק זוכרת, עשיתי חביתה מביצה 1 על ספריי שמן, פרוסה לחם עם סימפוניה 3% שום שמיר
    ויותר מאוחר קמתי בלילה ואכלתי אננס 1 מיובש.
    יש לי כמה שאלות:
    1. חברתי שותה חלב 1% באריזת קרטון ירוקה ואני קניתי את השקית האדומה שזה גם 1%, עליה רשום חלב טרי ואילו על הירוקה רשום “משקה חלב”, מה ההבדל? מה יותר טוב?
    2. אני מבינה שבכל ארוחה בה יש פחמימה הכוונה ל-2 פרוסות לחם קל, מה אם בצהריים אני לא אוכלת בשר (אני בעייתית מאוד עם בשר..) וטבעול אני לא ממש אוהבת..זה נורא אם אני אוכלת 2 סנדוויצ'ים עם פסטרמה או טונה ביום שהוא לא תפריט כריכים לצהריים?
    3.מה לגבי תירס רגיל מקופסת שימורים? וכמה כפות מתירס קל? בדקתי מבחינת קלוריות זה 20 קלוריות הבדל..
    4. אם לא הספקתי את ארוחת הפרי אני יכולה לאכול אותו בלילה אם קמתי משינה?
    5. מנה מותרת-נשמע לא אמיתי…אני חייבת לציין שנהגתי לאכול ממתקים כל יום (בין דיאטה לדיאטה) ורק אתמול אכלתי נורמלי מזה הרבה זמן…אפשר גם על השבוע הראשון מנה כזו? למרות שאכלתי לפני כן רק שטויות??
    סליחה על אורך השאלה אבל אני הייתי חייבת לשאול, אני ממש מתלהבת מהתוכנית הזו ורוצה לראות תוצאות למרות שרק אתמול התחלתי…

אלמוני
    לא פעיל

היי מישל..
    ראשית, ברוכה הבאה לפורום :))
    לגבי הרישום שלך:
    בוקר – בסדר.
    צהריים – רק פרוסה אחת ולא 2, 4 פרוסות פסטרמה, 2 כפות חומוס לייט.
    ביניים – חסר פרי, הגבינ”צ בסדר.
    לילה = לי'צי משומר 5 יחידות ולא 8, המעדן בסדר.
    ערב – כף גבינה עם החביתה..
    ביניים – פרי, בסדר.
    1. אין הבדל..הירוק מועשר ביותר סידן.
    2. עד פעמיים בשבוע ניתן לאכול יותר פחמימה במקום הבשר, 2 פרוסות לחם קל או פרוסה אחת רגילה.
    3. 3 כפות תירס=פחמימה=3/4 כוס תירס קל.
    4. כן.
    5. מנה מותרת פעם בשבוע, לא משנה מה..
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות