- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
13/01/2010 בשעה 13:40 #107511אלמונילא פעיל
אני קוראת סמויה של הפורום כבר כמעט חודשיים, שזה משך הזמן שאני בתכנית.
בגלל בעיות כלכליות, אני לא באה לקבוצות ומתמודדת עם התפריטים לבד (ועד עכשיו בהצלחה).
רציתי לספר לכן את הסיפור שלי…
אני בת קרוב ל40, עם עודף משקל שנסחב איתי די הרבה שנים.
משהו כמו 15-18 קילו.
אני לא יודעת אם הייתי כל כך היסטרית להיפטר ממנו, אם לא הייתי במקצוע שעל פניו דורש גוף חטוב לפני כל דבר אחר.
אני מדריכת כושר.
לא מהיום, כבר קרוב לעשר שנים.
מצד אחד, יש לי קהל גדול שכרוך אחרי ואוהב אותי, בלי קשר למראה שלי. קהל שנאמן לי ומגיע לשיעורים שלי באופן קבוע.
הקהל הזה, שמכיר אותי שנים כבר, יודע להגיד שאני מקצועית, שאני משקיעה, שאני נותנת את הנשמה בשיעורים והמראה שלי, איך לומר הופך לשולי. אבל יש אנשים חדשים, שמגיעים ומרימים גבה בצורה מאוד גלויה – “זאת המדריכה”?!
אז נכון, אחרי שעה שיעור, הם בדרך כלל משנים את דעתם ונכון, יש גם בנות שסובלות מעודף משקל ורואות אותי ואומרות לעצמן שאפשר להגשים חלומות ולעשות מה שרוצים, גם אם המראה “כאילו” לא מתאים, אבל עדיין, באיזה שהוא מקום, החיבור למקצוע קשור קשר ישיר למראה.
אני לא אגיד שאני עושה דיאטה בגלל זה, אבל אני יודעת להגיד שזה תמיד נמצא שם, בתוך המלחמה התמידית במשקל.
מה שרציתי להגיד בעצם, בעיקר לחלי ולאיה, שבעיניי עושות עבודה מדהימה, זה תודה!!
כי למרות שאני בתחילת התהליך, אני יודעת להגיד שזה נראה לי אחרת הפעם…. נוח לי יותר ונעים, ואני מרגישה שינוי אמיתי.
ירדתי 3.100 קילו בחודש ושבוע…
אני מקווה שזה ימשיך ככה.
ולכן בנות יקרות, שעוברות יום אחרי יום במאבק הזה עם המשקל -בהצלחה!!!11/04/2019 בשעה 23:41 #107514אלמונילא פעילוירדת יפה ואני בטוחה שתצליחי
11/04/2019 בשעה 23:41 #107516אלמונילא פעילריגשת אותי בסיפורך ואני חייבת לומר, שאת לא יודעת כמה את במקום הנכון. אצלי הבעיה שאני פדלאה ואת כל מה שרזיתי עשיתי ללא צעד אחד של ספורט. אני יודעת בודאות שכשאעשה ספורט אראה תוצאות יותר מהירות והגוף גם יתעצב. מסקנה-במקרה שלך, שאין לך בעיה של כושר התוצאות יגיעו ביג טיים! רק עשי מה שתוכנית אומרת+לשנן ולהפנים את המנטרות של המלכות חלי ואיה והק”ג המיותרים יתעופפו. בטוחה שהחדשות יזהו מיד מי המדריכה ואף יקנאו בטרוף… נ.ב. בקרוב מאד תשני את רוצה להצליח ל-זו שהצליחה…
11/04/2019 בשעה 23:41 #107517אלמונילא פעילמאוד היתחברתי לסיפור שלך כי אני קוסמטקאית ו מעסה רפואית,שאני צריכה גם להראות יפה ו תמיד ה משקל הפריא לי שהתחלתי גם היה הודף של 15 קילו,ולאת,לאת התכלתי לרדת,והתמדה,להיות צמודה לתוכנית,כותבת לעצמי כול יום מה אני אוכלת כדי ליבדוק ו גם לשנות האוכל,עושה ספורט ו שוקלת את האוכל,הפעם זה שונה,אני מצאתי את עצמי!!!את המקום הנכון!!!אני מאושרת,לאת,לאת יורדת ואני מרגישה ניפלה,נישארו לי7.5 קילו,חצי כבר עשיתיואני מאושרת כמו היום הראשון שהתחלתי,כי פשוט בחרתי להיות רזה,שמחה,יפה,פשוט להנות מי החיים!!!!!כי….מגיע לי וגם לך!!!!
קדימה,את יכולה ואת לא לבד
שהיה לך שבת שלום!!!!(סליחה על השגיות) -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.