- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
25/05/2010 בשעה 10:59 #160351אלמונילא פעיל
קצת עלי…
נשואה+1, בת 30
לאחר שנה+ של טיפולי פוריות עליתי כ-15 קילו…
כל חיי הייתי רזה ויפה…
כיום אני רואה את עצמי במראה ואני לא אוהבת את מה שאני רואה 🙁
היו לי 5 הריונות במהלך 9 שנים שמתוכם יש לי ילד מקסים בן 9, הפלה אחת של תאומים בשבוע 12, ועוד 3 הריונות שלא צלחו כבר בתחילתן!החלטתי להפסיק את הטיפולים לחלוטין ולהתחיל אירובי!
התחלתי אירובי+ הליכות לפני שבועיים אך לא ירדתי אף לא קילו בודד אחד!!!הרופא אמר שזה בסדר כי הגוף צריך להתנקות מהורמונים.
אני חושבת שהבעיה שלי היא האוכל!!
למרות שאני לא אוכלת בלילה וירדתי בכמות באופן משמעותי, אני עדיין לא מצליחה לרדת במשקל!!מה זה חלי גרופ?
איך הם יכולים לעזור לי?עיזרו לי לאהוב את עצמי מחדש!
12/04/2019 בשעה 22:43 #160353אלמונילא פעילאני מבינה שאת מאוד רוצה לרדת במשקל..בשביל זה פנית לכאן.
קודם כל, כל הכבוד על זה שאת מתמידה ועושה את הספורט שלך, אך בלי תזונה נכונה לא תוכלי לרדת במשקל כמו שאת רוצה.
את יכולה להסתכל בתפריטים שיש כאן באתר בצד, הם ממש ברורים..אך ממליצה לך מאוד להצטרף גם אל קבוצת התמיכה כיוון שהיא עוזרת, תומכת ונותנת כוחות חדשים לכל שבוע חדש…
אז שיהיה המון בהצלחה.12/04/2019 בשעה 22:43 #160355אלמונילא פעילאשה יקרה.
כמה לא קל לעבור את מה שעברת וחווית, אני בטוחה שיש לך המון כוחות שאת מצליחה למצוא אם הצלחת לעבור את כל הנסיונות הללו ואת כל האכזבות אלה כל פעם מחדש.
ואיזו ברכה זו שיש לך ילד מדהים!!!!!סלחי לעצמך על העליה במשקל!!! לעבור טיפולי פוריות איננו דבר של מה בכך (ליוויתי מישהי שעברה את התהליך), הייתי עסוקה במשהו, במטרה מסוימת בזמן שעלית במשקל..
ניכר שאת יודעת לקחת אחריות וקבל החלטות כך שנראה לי שאת בדרך הנכונה!!! אני מאמינה בך וביכולות שלך בכל ליבי.מה זה חלי גרופ?????
חלי גרופ זה “מפעל הפיס”!!!!!!!!! זו דרך חיים!!!!!!!!!
זו חוויה מדהימה!!! חלי גרופ זה להכניס את החרות בחזרה לחיים שלנו.
היכנסי לסיפורי הצלחה באתר, תנסי דרכם ללמוד ולהרגיש, בעיקר להרגיש מה זה חלי גרופ!!!! כי חלי גרופ זה משהו שבעיקר מרגישים!!!!!!!!ברוכה הבאה יקירתי. בהצלחה.
12/04/2019 בשעה 22:43 #160357אלמונילא פעילהיי רוצה כבר..
בבקשה אהבי את עצמך כבר כעת…ולתמיד..
אני קוראת את השתלשלות העניינים בהודעה שלך..
והדבר היחיד שאני חושבת עליו הוא:”כמה כוח יש לבחורה הזו, כמה אומץ..כמה עשייה”…
התקשרי למוקד, בררי על קבוצה קרובה..המסגרת תעשיר את חייך..
ותתמוך בך..כולנו שם..כולנו עברנו ועוברים את זה..
הכי כייף ביחד..
בהצלחה12/04/2019 בשעה 22:43 #160359אלמונילא פעילוואי את לא יודעת איך את מזכירה לי את עצמי…
אני גם התחלתי להשמין בזמן טיפולי פוריות מתישים והיום אני שמנה מאושרת+ 3 ילדים מקסימים! לאחר הלידה ה-3 חזרתי לקבוצה!
אהיה הכי מאושרת אם אהיה “כוסית על” – (כמו שמירה המנחה אמרה אתמול,חחחח). קטן עלי וגם עליך!! יאלה תצטרפי והכל יהיה בסדר. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.