חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הגעתי לפורום שלכם לגמרי במקרה. משיטוט באינטרנט אחר אתרים וטיפים לדיאטה.
    גם אני נמצאת בתהליך של דיאטה. ירדתי כבר 37 ק”ג. אני נמצאת במעקב של דיאטנית נהדרת בדרום. גם אצלנו מתקיימות פגישות של קבוצות תמיכה וזה עוזר לי מאוד. כרגע לצערי אני במצב של “שפל” כפי שנכתב בתגובה הקודמת ע”י מנהלת הפורום. אך אני בטוחה שתגיע במהרה שוב ההצלחה והמשך הירידה. אשמח להיות שותפה לפורום שלכם על מנת להתייעץ ואולי אף לייעץ.
    בהצלחה לכולן.

אלמוני
    לא פעיל

במהלך אחה”צ קראתי את השאלות והתשובות בפורום, קראתי את סיפורי ההצלחה של היורדים הגדולים ואני שמחה לגלות עוד אנשים כמוני. אנשים שלעיתים “נשברים” ואוכלים כאילו אין מחר, אנשים שנשקלים בכל דקה של היום, אנשים שלא רוצים להישאר שמנים אך מבינים שזה תהליך ותהליך דורש סבלנות.
    גם בקבוצת התמיכה שלי נאמרים דברים החודרים לליבי, אך לעיתים אני נשברת. והיום אני בנקודת שבירה. מחר זהו יום המפגש הקבוצתי, אני חושבת שעליתי יותר מקילו. אני יודעת שהקבוצה והדיאטנית יאירו את דרכי חזרה לתוך התהליך. אשמח לקבל תגובות גם מהצפון הרחוק.

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך על הירידה
    ואם אנחנו עוזרים אז כבוד לנו
    בהצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד על הירידה!!! חתיכת ירידה!!! ואין ספק שקבוצות התמיכה עוזרות, אני לא יודעת אם זה דומה לחלי אבל אני יכולה לומר לך שאצל חלי זו חוויה, אני מקווה שבקרוב יפתח גם אצלכם סניף ותיהני מחלי, ועד אז האתר הייעוץ והטיפים והפורום חינם. המשך יום נעים! מירבית.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות