חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אממ.. אז ככה.. אני פעם ראשונה כאן, קוראים לי רחלי ואני בת 17 וחצי.. נראית מצוין ב”ה אבל…..
    חה חה חה.. תמיד אחרי כל משפט טוב בא אבל.. אממ אני לא כזאת שמנה אבל די מלאה (אומנם במקומות היפים לא בטן וכאלה אבל בכל זאת זה די מפריע..) הפסקתי לעשן לפני ארבעה חודשים ואז בכלל שמנתי החלפתי קידומת משישים לשבעים.. ואז די באמת קיבלתי מכה בשביל להתעורר.. השאלה שלי היא איך לעשות דיאטה שלא תראה לי אכזבה (מתלהבים שבוע ואח”כ מחזירים הכל!!)
    שמעתי על חלי והקבוצות שלה ויש לנו כאן באיזור איזה 5 קבוצות (אני גרה בחיפה) השאלה מה באמת עושים שמה..

ועוד דבר.. איך מסתדרים בשבתות מי שעושה קידוש וסעודות כאילו איך מסתדרים עם התפריטים של חלי

תודה רבה לכםם!!!! יומטובבבבב

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב ושבוע טוב רחלי…
    באמת כיף לראות כלכך הרבה בנות חדשות.
    בעיקרון הרגע כתבתי תשובה לגלית (גם היא הצטרפה עכשיו … אז תעתיקי את התשובה) ובאופן כללי הגעת למקום הנכון!!!

תסתכלי בצד ימין ובחרי לך תפריט ותשתדלי לגוון אותו. או שעדיף לך להצטרף לאחת הקבוצות אצלכן בחיפה. שם בקבוצה לא רק נשקלים אלא מקבלים המון כוחות וטיפים לשבוע הקרוב. מרגע שאת יוצאת מהקבוצה אל עוד שבוע יש לך כוחות חדשים. כי באמת ביחד קל להיות קל.

אין בעיה עם שבתות וקידוש משום שהתפריט הוא אורח חיים ולא דיאטה. ובאורח חיים עושים גם קידוש וסעודות שבת. אנחנו פשוט מחליפים בימי שישי בין הצהריים לערב.

כל הכבוד שהפסקת לעשן. גם אני הפסקתי!!!
    שמי גילי כהן מאור ואני מזמינה אותך לכתוב בגוגל: שלום לך סיגריה אהובתי. כשתכתבי הקישור הראשון שיצא לך הוא הבלוג שלי על סיגריות. אני בטוחה שזה יתן לך המון כוחות.

יופי שאת איתנו … ובהצלחה חמודה
    שבוע טוב ומבורך … מגילי

אלמוני
    לא פעיל

היי רחליי..
    ברוכה הבאה לפורום ולמשפחת חלי גרופ:)
    1. לא עושים דיאטה – אלא אוכלים בריא ונכון, זה אורח חיים.
    2. מייצרים כל הזמן מוטיביציה ולא רק בשבוע הראשון:)
    3. בקבוצה אנו לומדים ומתרגלים לשנות את דפוסי החשיבה שלנו בנוגע לאוכל ומקבלים תמיכה לתהליך.
    4. כולנו מסתדרים בשבתות, עושים את הסעודות ואוכלים מהכל אבל לא את הכל.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות