חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר מעל חמישה חודשים שאני בדיאטה. בסך הכל הורדתי תשע קילו בלבד. אמנם זה מוכבד אבל זה מעט מאוד לבהתחשב בזמן. וכל זה-בגלל התקפי האכילה הקשים שלי. פעם בכמה זמן(פעם בשבועיים בערך) אני נכנסת למצב שכלום לא מעניין אותי, כ/שאני לבד כמובן שאף אחד לא רואה ומרוקנת חצי מהארונות לקבוצה של חלי נרשמתי לפני שבועיים, בשקילה הראשונה ירדתי קילו וחצי, אך אתמול זה שוב קרה לי לא הפסקתי לאכול בכמויות שאני לא נהנת, זה מגיע מצב שהקיבה מפוצצת ואני כבדה כמו פיל.מחכה שיגיע היום למחרת שתרד הנפיחות הזו,וכמובן אני מעלה במשקל ולוקחת זמן כפול להוריד. אני לא יודעת מה אני עושה מחר בשקילה הבאה…ובכלל, אני לא יודעת אם אני זקוקה לטטיפול כלשהו. אני לא יודעת למה זה קורה לי, כל פעם אני אומרת שזו הפעם האחרונה והכל מתחיל שוב. אשמח לקבל עצות ועזרה.

אלמוני
    לא פעיל

:עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

מכירה מקרוב לצערי!
    ברור שתלכי לקבוצה ותשתפי בזה את המנחה ותשמעי את דעתה
    אני עבדתי על עצמי בכך לבד אבל זה היה תקופה
    בהצלחה ותעדכני איך היה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ראשית ברור שללכת לשקילה!
    אנחנו מגיעים לקבוצה לא רק על מנת להישקל אלא גם כדי לשמור על עצמנו במסגרת.
    לקבל כח מהקבוצה, לשמוע על קשיים ונצחונות של משתתפים אחרים ולקבל טיפים.
    אני חושבת שדווקא לאור הבעיה שציינת (התקפי האכילה) כדאי מאוד שתגיעי לקבוצה ולדעתי יש גם טעם להפנות שאלה ובקשת עזרה מהקבוצה. לא אתפלא אם תגלי שיש עוד כמוך באותו מעגל קבוצתי.
    מלבד זאת ממליצה לך לשתף את המנחה ולשאול בעצתה. את כותבת שאת נתקפת בסוג של בולומוס אכילה שאפילו לא מהנה וכנראה שיש לזה סיבה ששווה לחקור מה מקורה.
    נא עדכני אותנו.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות