סוד הצלחה הוא תכנון. ארגון.
אם את מתכננת יום קודם, מה הולך להיכנס לפה ביום המחרת, רוכשת את המצרכים המתאימים, ממלאה את המקרר בתחליפים מתאימים לתכנית, מכינה מבעוד מועד את הארוחות ולא כשאת רעבה, ומנהלת רישום – תיווכחי שזה עובד!!!
חד משמעית…
סתם כדי לרדת לרמת הפרטים, אני אספר לך שיש לי על השיש קערת שומר חתוך, קערת כרוב חתוך, ומשם אנחנו מנשנשים כשמתחשק.
לעבודה אני לוקחת 2 כריכי בריאות שמכילים גבינה ירקות ולחם קל.
נגמרו התירוצים למה לנשנש מעבר למותר.
אם הסנדויץ ערוך כהלכה, מלא בירק , האמיני לי שהוא משביע.
בנוסף , יוצא לי להכין מרק חינמי שעוזר מאוד בעיתות רעב.
לשתיה יש כאן בתכנית מרכיב חשוב. נכחתי בזאת על בשרי. כשלא שתיתי מספיק, לא ירדתי באותו שבוע.
אבל מטעויות לומדים.
המכה הכי נוראית שלי זה… שוקולד.
אז אני מתפרעת אחת לשבוע על חפיסה… וזה מספק בהחלט את התשוקה למתוק.
שלא תביני לא נכון. אני רק חודש בתכנית, ירדתי רק 2.700 החודש, אבל אני יודעת שעליתי על המסלול הנכון.
יישמע לך תמוה? מתחסד??? אבל אני לא ממהרת לרדת במשקל. אני יודעת שאם אני מאמצת את אורח החיים הזה, הק”ג יירדו ממילא. לגוף יש את הקצב שלו. ואני מקבלת זאת.
מה שנותר לי לאחל לך זה המון הצלחה כוח ושמחה…