- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/07/2009 בשעה 0:07 #91776
אלמוני
לא פעילאני כבר כמה זמן מסתכלת פה בפורום
חיבת להגיד שממש התרשמתי מהתמיכה
הייתי רוצה להציג את עצמי, קוראים לי ברכה ואני כבר שמונה שנים על משקל של שלוש ספרותקשה לי נורא ואני שונאת עצמי
היתחלתי את הדיאטה של חלי לפני חודש, בינתים נורא קשה ואני דוחה את ההתחלה האמיתית כל פעם למחר
אני רוצה נורא להתחיל כבר ממש אבל אז אני קמה בבוקר ואחרי הארוחת בוקר שזה יכול להיות קוטג' או קרקרים או אפילו לחם עם ריבה אני כבר מתחילה לחשוב שאולי לדחות למחר, ארוחת הצהריים מצליחה אבל אחריה אני רוצה לאכול עוד, ומישם כבר הלכה הדיאטהמישהי יודעת איך אפשר להצליח את היום הראשון או השני, כי אפילו אם הולך לי יום אחד למחרת אני כבר שוב לא בסדר
וזה נורא מעצבן ואני לא אוהבת לצאת מהבית11/04/2019 בשעה 20:32 #91777אלמוני
לא פעילהתחלות תמיד קשות מה לעשות? אבל תכנני לך את היום, תתכנני מועדים קצרים כלומר ארות בוקר ובניים, אחר כך צהרים וארוחת בניים, ככה תתחילי אחר כך תתכנני כבר ימים שלמים מה אני אוכלת כל יום וחהכין מבעוד יום , תכיני המון ירקות חתוכים: גזר קולורבי מלפפונים ועוד ועוד תנשנשי בין לבין תכיני בקבוק של 2 ליטר ותשתי והמון, תכיני מתכונים מהמתכונים של חלי להגיד שזה קל לא אבל תשני גישה זו לא דיאטה זה אורך חיים אחרי שבוע או 2 הגוף מתרגל ויהיה יותר קל וכשתתחילי לראות תוצאות ןירידות את תראי שזה שווה את המאמץ אז יאלה היום קצר והמלאכה מרובה בהצלחה
11/04/2019 בשעה 20:32 #91778אלמוני
לא פעילהיי ברכה..
1. ברוכה הבאה לפורום ולמשפחת חלי גרופ, אני גאה בך שעשית את הצעד הזה ולטעמי הוא הצעד הכי פחות קל !!
2. “קשה לי ואני שונאת את עצמי” – משפט מאוד חזק וטעון, האם הוא עוזר לך? האם את מכירה מישהו בתהליך שלא קשה לו? האם השנאה עוזרת לך? מניסיון שלי, ברגע שתחליטי להניח במוח תשובות אחרות כמו..”הרבה יותר קשה להיות שמן”, “אני שונאת את צורת האכילה שלי אבל ניתן לשנותה”..יהיה לך יותר קל להתמודד…מה את אומרת?:)
3. מה שמציג את ברכה זה לא המספר התלת ספרתי של משקלה כפי שהצגת את עצמך זה הרבה דברים אחרים שאם היית מתמקדת בהם תהליך ההרזייה היה נראה אחרת לגמרי, למשל:”הייתי רוצה להציג את עצמי, קוראים לי ברכה, ואני כבר שמונה שנים מנסה להתמודד עם עודף המשקל שלי, אני בחורה נחושה, אמיצה, שמוכנה לעבוד בשביל לקבל תוצאות, אני מנסה כל פעם מחדש להתחיל..וכדומה..
4. מהיום הראשון שלי בתוכנית יום שלם בתוכנית נראה לי מאוד ארוך כל שכן שבוע וחודש ושנה, ולכן אני חיה רק מארוחה לארוחה..ומתכננת מראש כל לילה איך יראה היום שלמחרת..זה מה שעוזר לי…מה דעתך לנסות זאת? וגם לדווח לי בפורום מקצועי?
5. את יכולה בבקשה למנות 5 סיבות מדוע את רוצה לרזות? ובמקביל גם למנות 5 דברים שאת מוכנה לעשות בשביל זה..?
בהצלחה, אנחנו פה11/04/2019 בשעה 20:32 #91779אלמוני
לא פעילהיי ברכה,כל ההתחלות קשות,תציבי לך מטרות קטנות לטווח קצר תיערכי לשבוע,תכיני אוכל מראש תיצמדי לתפריט ותרשמי בזמן אמת כל מה שאת אוכלת ואחרי ארוחת הלילה תשלחי במייל את מה שאכלת במשך היום כולל שתייה למחרת בבוקר תהיה התיחסות,זה עוזר ונותן לנו את הכוח להמשיך הלאה לעוד יום.יום ירדוף יום וכשתגיעי לשקילה תהיי עם חיוך ענק.בהצלחה
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.