חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה…
    הסיפור שלי הוא כזה…
    ב- 01.03 הצטרפתי לראשונה לתוכנית אחרי המלצה מחברה,
    ראיתי שזו באמת תוכנית רצינית ודי התלהבתי, אני צריכה להוריד בערך 10 ק”ג…
    אז הורדתי עד כה 2.800 ק”ג אך שבוע שעבר היה לי שבוע מגעיל ומזעזע מבחינה פיסית ונפשית שפשוט פניתי לאכול בהגזמה, הרגשתי כל כך רע שקילקלתי לעצמי שביום ראשון האחרון לא הלכתי לשקילה וזו הייתה הטעות שלי, במקום להתמודד עם מה שקרהף להתרומם ולהמשיך הלאה פשוט לא הלכתי ואיבדתי את המוטיבציה כולה, גם השבוע היה לי רע ממש ולכן אמרתי ליצמי שלא משנה מה, יום ראשון אני חוזרת לקבוצה, גם אם העלתי את מה שהורדתי, בוודאות העליתי, אני אתחיל מחדש, אחזור לעצמי, אני יודעת שרק הקבוצה תחזיר לי את המוטיבציה שאבדה, אני יודעת שזה יהיה מביך לעלות על המשקל ואני יודעת שאם הייתי הולכת בראשון לשקילה השבוע לא היה נראה כמו שהוא נראה אבל אני צריכה חיזוק, אני צריכה עזרה, אני צריכה מוטיבציה ועצות איך לחזור לתוכנית וכמה שיותר מהר… כי ירדתי ממנה לגמרי ואני כ”כ מאוכזבת מעצמי….
    מחכה לעצות…

אלמוני
    לא פעיל

היי מיכל מה שלומך ?
    שמי תומר ואני בן 29 בקבוצה של חלי במוצקין. ירדתי 9.9 ק”ג.
    רציתי לומר לך מספר דברים כדי לעודד אותך.
    דבר ראשון אפילו אם “קלקלת” לעצמך אסור לך לוותר על הקבוצה. את חייבת ללכת ולא משנה אם ירדת או עלית. את מקבלת חיזוקים בשני המקרים. ואפילו אם עלית לא קרה כלום את תרדי שוב פעם בשבוע שלאחר מכן. לכל אחד יש ימים רעים ויש ימים טובים. קחי לעצמך את הימים הטובים בזיכרון ותזכרי אותם כל פעם שאת מרגיש הלא טוב. תזכרי את השבוע של הירידה הטובה של ואיך הרגשת שראית את הירידה.
    אם תרצי אני פה בשבילך לעזרה מתי שתרצי. אפילו בטלפון.
    שבת שלום שתהיה לך וביי בינתיים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות