חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שמי רבקה ואני מבית שאן. אני בת 46 ואמא ל4 ילדים מקסימים. מאז שאני זוכרת את עצמי ,אני תמיד בדיאטות וכמובן תמיד נשברת ועולה בחזרה. די, זהו , נמאס לי. נמאס שהכל קשה לי
    קשה לקנות בגדים,קשה וכואב לברוח כל הזמן כשהילדים רוצים תמונה משפחתית. קשה לשמוע את הבן הקטן ( בן 9 ) שואל למה את ניראת ככה ובשום פנים ואופן אני לא מוכנה להגיע לחתונת בני הגדול בקיץ איך שאני כרגע. זהו החלטתי ואני מאמינה שבעזרת עירית, המנחה המקסימה שקיבלתי , בעזרת הקבוצה והעידוד אני אגיע למטרתי. אני בטוחה שאני אראה טוב, ארגיש טוב ואהנה להסתכל במראה

אלמוני
    לא פעיל

אני אכתוב לך שאם רוצים אין זו אגדה קיבלת מנחה פשוט מדהימה מדהימה מדהימה שאין מילים לתאר ובזכותה את תגיעי ליעד המבוקש.!!
    זכיתי להכיר את עירית באופן אישי [בקבוצה שלי] ואת פשוט הרווחת..!
    פשוט את זקוקה למנה גדולה של המון אמונה אמונה בעצמך ומזל טוב לחתונת הבן:).

lee maman
    מנהל בפורום

כמה כיף לי לראות אותך משתתפת בפורום,יש פה אנשים מדהימים,אהבתי כל כך את הגישה שלך,שאת בטוחה בעצמך,אני כבר רואה אותך רזה,ואת צודקת ביחד יותר קל להיות קל,חיבוק בובה…תמיד לצידך!

אלמוני
    לא פעיל

היי! בוקר טוב 🙂
    את האמת שקמתי לשניונת מהמיטה ולא יכולתי שלא להגיב לך על ההודעה..אז לפני שאני חוזרת לישון..כמה מילים יש לי אלייך.
    דבר ראשון אפשר להתסכל על החיים בשתי צורות..
    האחת- קשה לי בהכל, אני לא מצליחה בשום דבר, הכל רע, ובנוסף אני גם שמנה!
    השנייה-יש לי עודף משקל קטן, אני מודעת לעצמי, אני יצליח להיפטר עם העודפי משקל..ואני ירגיש טוב עם עצמי!!
    רבקהל'ה..הבחירה בידייך..גישה אחת תוביל אותך למקום אחד..שאת כבר מכירה ולא אוהבת..והגישה השנייה תביא אותך למקומות שמעולם לא הכרת :)!!
    את יודעת במה לבחור נכון?! ואני מבטיחה לך שלא יהיה לך רגע בתוכנית הזאת שמישהו ישאיר אותך לבד!
    שיהיה לך המון בהצלחה ותזרקי את כל המשפטי תירוצים ובאסה לפח ויאללה!!
    שיהיה לך המון בהצלחה! לא להישבר!
    גל.. :))

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות