חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני ארבעה חודשים כתבתי את ההודעה הזו:

אממ.. אז ככה.. אני פעם ראשונה כאן, קוראים לי רחלי ואני בת 17 וחצי.. נראית מצוין ב”ה אבל…..
    חה חה חה.. תמיד אחרי כל משפט טוב בא אבל.. אממ אני לא כזאת שמנה אבל די מלאה (אומנם במקומות היפים לא בטן וכאלה אבל בכל זאת זה די מפריע..) הפסקתי לעשן לפני ארבעה חודשים ואז בכלל שמנתי החלפתי קידומת משישים לשבעים.. ואז די באמת קיבלתי מכה בשביל להתעורר.. השאלה שלי היא איך לעשות דיאטה שלא תראה לי אכזבה (מתלהבים שבוע ואח”כ מחזירים הכל!!)
    שמעתי על חלי והקבוצות שלה ויש לנו כאן באיזור איזה 5 קבוצות (אני גרה בחיפה) השאלה מה באמת עושים שמה..

ועוד דבר.. איך מסתדרים בשבתות מי שעושה קידוש וסעודות כאילו איך מסתדרים עם התפריטים של חלי
    תודה רבה לכםם!!!! יומטובבבבב

מאז הספקתי לעלות עוד 5 קילו =] =]
    השבוע ב”ה ניכנעתי ליצרים שלי ו-וואלה הלכתי לקבוצה של מזל המדריכה אצלנו בחיפה
    קודם כל היא מדהימה!! והקבוצה גם ממש מדהימה!
    אני רוצה להגיד לכל האנשים שמתלבטים אם ללכת לקבוצה או לא שפשוט לא יחשבו פעמיים וילכו.. אין לי ספק שזה לא רק עזרה ראשונה אלא שינוי אורח חיים של ממש!!

מקווה שאני אצליח =]

אלמוני
    לא פעיל

המון המון בהצלחה!
    כל הכבוד לך שבסוף הלכת לקבוצה:)
    אל תדאגי, רק תכניסי לך לראש “אני מסוגלת ואני אצליח” ואת תצליחי!!! רק תאמיני בעצמך! ותשכחי את כל מה שהיה עד עכשיו, עכשיו את פותחת דף חדש:)
    אז שוב מלא בהצלחה ותעדכני איך הולך! אנחנו כאן בשבילך:)
    שבת שלום!
    אוהבת הדסה

אלמוני
    לא פעיל

זה רק מוכיח שעכשיו את בשלה לתהליך, לא כמו שהיית לפני ארבעה חודשים. ולכן אין לי ספק שתצליחי. אמנם, הדרך לא מורכבת רק מהצלחות, אך תזכרי להינות ממנה ומהתהליך… את יוצאת לחיים חדשים, בריאים וטובים יותר.
    המון הצלחה ושבת שלום,
    יפעת.

אלמוני
    לא פעיל

תודה רבה אתן ממש מחזקות אותי <אחרי שבת של טעימה מה זה קושי אמיתי..לראות את האחיינים עם השוקולדים ואת כל המשפחה עם הקציצות המפורסמות של אמא ועוד עם רוטב
    קצת שבר אותי..
    אבל כיף שיש אותכן!!
    חלי וכל הצוות כל הכבוד לכן כמה חיוכים הצלחתם להחזיר לפנים של אנשים!

אלמוני
    לא פעיל

שלום לך רחלי היקרה וברוכה הבאה למשפחת חלי גרופ ..
    קראתי את ההודעה שלך ,ראשית אני רוצה להגיד לך שכל אחד יכול לרזות אבל לא תמיד אנחנו מוכנים לתהליך .
    לכן רחלי יקרה אל תסתכלי אחורה כי כנראה שהיום את לא רק יכולה את גם מוכנה לתהליך ..
    בהצלחה לך חלי ממן

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות