האם מישהי עשתה קישואים בתנור? פעם שמעתי שחותכים את הקישואים כמו פרח רק את החלק העליון עד כמעט למטה ושמים אותם בעמידה בתנור וקוליים אותם ככה, ומה עושים אחרי הקלייה? האם גם מוסיפים משהו לטעם? אשמח לכל רעיון וגיוון טעים ומתאים. תודה, חיבוק לכולכם.
אני הכנתי זה ממש טעים שמים שמן זית או תרסיס מלח ופלפל שחור זה יוצא סוף כמו שמכינים חצילים לפרוסות זה יוצא טעים בתאבון .
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך