חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האמת היא שלפני שבועיים הייתי בחופש 5 ימים הכל כלול ושחזרתי מהחופש ירדתי השבוע עשיתי תוכנית אבל ממש מדידות והכל ועליתי, האמת שפעם הייתי בתוכנית וירדתי 18 קילו ומאז אני מנסה שוב ושוב וללא הצלחה
    אומנם לא נשברתי לגמרי והמשכתי והכל מתוקתק ומדוייק אבל בפנים באמת זה שבר אותי מאוד אני לא רוצה לפרוש לגמרי מהמרוץ כי המצב יהיה גרוע מאוד אבל בכל זאת יש בליבי צביטה איפה שהוא זה שבר אותי לגמרי שלמרות שהשתדלתי והתאפקתי לא ראיתי תוצאות החברות שלי אומנם אמרו לי שהעליה יכולה להיות בכל זאת מהחופש שהייתי בו למרות שגם שם התאפקתי ולא אכלתי את הכל מה עושים איך אני מרימה את עצמי למעלה למרות שאני חוזרת ואומרת שלא נשברתי ואני ממשיכה בתוכנית אבל בתוך תוכי נשברתי ובאמת!
    אני מחכה לעצות שלכם איך להרים שוב את המורל למעלה בכדי לא להשבר לגמרי כי חבל לי אני זקוקה לזה לא בשביל היופי אלא בשביל הבריאות יותר
    הצילו!
    אוהבת את כולכם ותודה על העזרה
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל יאוש לא נמצא בתכנית, ותמיד יש שבוע נוסף אז קומי נערי ברכיים וצאי לדרך. כל יום בבוקר תאמרי לעצמך רק להיום אני בתכנית ותראי איך תצליחי,לאט ובנחישות מגיעים לחלום הגדול. ( אני השלתי כמעט 56 קילו). אז שיהיה לך בהצלחה והעיקר את היאוש זרקי לפח הזבל.
    אוהבת ליאת עפולה.

אלמוני
    לא פעיל

היי מירית…
    אחד הדברים החשובים שהבנתי והפנמתי בתוכנית הוא שרק אני !!
    יכולה לעזור לעצמי באמת…כל השאר יכולים לתמוך בי אבל לעזור, רק אני אחראית על כך ! לעיתים אחרי נזקים כה רבים שהסבנו לגוף הוא מאותת לנו על כך ונח…וכן זה מתסכל..אבל מה עדיף? 🙂 ממשיכים הלאה וזהו..
    בהצלחה בובה

אלמוני
    לא פעיל

כולם מפרגנים ורוצים בטובתך .את יודעת חז”ל אמרו “אם אין אני לי מי לי” ואומרים שהזקנים חכמים וגם צודקים…
    קחי את עצמך בידיים ותתחילי מחדש.
    ישבנו לאכול ביחד וראית שיש לה לאכול אצלכם ואפילו מבחר.אם נמאס לך ואת רוצה לגוון,קחי לפעמים מנה אסורה בכמות קטנה,אבל אל תהפכי את זה להרגל…
    מירית,תאמיני לי אני מתה לראות אותך מאושרת ואני יודעת שכשאת רוצה את יכולה להזיז הרים. [לא שכחתי את ארגנטינה….] בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

מאמי קגחי את עצמך בידים
    כי שאת רוצה את מלכה
    אוהב ומאחלת לך בהצלחה ואחלהיום רחלי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות