חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייתי בפורום הצלחתי להוריד קצת ואז הרעל נעלם לי כל כך התבאסתי התחלתי לאכול ממש כמו פרה אני כל כך מיואשת ולא יודעת מה לעשות אני חייבת לחזור לתוכנית אני עושה דרך האינטרט אני בת 18 וצריכה להוריד המון חשבתי על זה אז ואמרתי זה המון אני לא אצליח ופשוט אין נכשלתי ולא המשכתי אני אוכלת המון המון וזקוקה לערתכם,פתאום הרעל נעלם לי אז שהיתי בתוכנית הייתי צועדת המון קשובה לתוכנית ופתאום הכל 🙁

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד שאת פונה לעזרה. לא להתייאש, כל התהליך עוד לפנייך, ואם לא תתחילי זה רק יחמיר…
    למרות זאת , הסוד האמיתי הוא הקבוצה. כשאת מגיעה לשם כל שבוע, את מקבלת כוחות כאלה שלא תוכלי להבין לולא היית שם. כן, גם לי לא נראה כל כך הרעיון בהתחלה, אבל פשוט אי אפשר לבד!! אי אפשר.
    אפילו שהדרך ארוכה, זכרי להציב לך מטרות קטנות בדרך, וכל השגת מטרה קטנה תהווה צעד משמעותי לעבר המטרה הנכספת – הרזון. בהתחלה תציבי לעצמך את 4 הק”ג הראשונים (מידה אחת פחות 🙂 ), וכן הלאה..

אלמוני
    לא פעיל

מחזקת את דברי ניתאי
    וגם אני מנסיון שהיה לי להוריד הרבה מאד
    לקחת כל פעם מטרה קטנה 5 ק”ג ולהתקדם
    וליז יקרה את ההחלטה והרצון
    לרצות מאד זה רק את
    אז קדימה יש לך עד חודשי הקיץ והחופשה
    מספיק זמן להוריד יפה תתחילי ונעזור לך כולנו מפה.

אלמוני
    לא פעיל

אני חייבת לחזק פה את הדברים שנאמרו, בלי הקבוצה זה בלתי אפשרי… ואמרת שיש לך להוריד המון, אז רק שתדעי שאני דרך הקבוצה הורדתי 50 ק”ג! זה גם המון ושווה כל שקל, ברגע שאת לוקחת החלטה שום דבר לא יזיז אותך מזה, את פשוט צריכה להגיע לקבוצות, חוץ מהעובדה שאת יורדת במשקל ומקבלת את כל העזרה והחיזוקים זה גם חוויה, שעת איכות אני קוראת לזה, מומלץ ביותר !! אל תחשבי על כמה יש לך להוריד אחרת את תתייאשי, בתור אחת עם עודף משקל גדול בעבר אני מרשה לעצמי להגיד לך את זה כי אני יודעת מה את מרגישה, וכולם פה איתך…
    בהצלחה..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות