ראשית איילוש ראיתי שהיה לך יום הולדת אז מזל טוב קצת באיחור אבל איך אומרים עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. הרבה אושר בריאות ושכל משאלותיך תתגשמנה.
שנית לאישה שתמיד מעלה חיוך ותמונות מקסימות כאן בפורום רוחלה שמחתי לפגוש אותך אבל לא שמחתי על הסיבה שהגעת לבית החולים אבל בכל מקרה המון בריאות לבעלך ושירגיש טוב ויחזור במהרה הביתה ושניפגש במקומות אחרים אמן! ולא בבית חולים.
שלישית לרוסנה חברתי מצטערת על הניתוק הזמני פשוט אני מגיעה הביתה מאוחר ואין לי כוח אפילו לפתוח את המחשב אני נרדמת ומצטערת שאני לא מתקשרת אני פשוט לא מצליחה להחזיק את עצמי ערה עד השעות המאוחרות, אז עימך הסליחה, מקווה שאת סולחת לי.
לדנה החמודה שמחתי גם לראות אותך אתמול ושמחתי יותר שהצלחתי במקרה להפגיש אותך עם רוחלה שתראו מי זו מי כאן תחת השמות של הפורום.
לאווה, טל, אורנה אני מקווה שאתם בסדר
לשאר החברים כאן שלא הזכרתי שמות אני מאחלת בהצלחה בתוכנית
לציפי פרנקו לשרית ולשושי וגם לחננה שלי המון המון הצלחה אתם היסוד בשבילי ואתם אלה שתדעו שמחזיקות אותי בתוכנית אני שואבת ממכם את הכוח במיוחד את ציפי שמנסה ומנסה ולא מרימה ידיים.גם הקבוצה הנהדרת שלי ביום שני בשש והבנות החביבות שנעשנו קבוצה מגובשת: טל אווה שירלי הילה ברבי רווית רוסנה דן ויעל.
אחרונה חביבה אוהבה יקירתי קודם כל מזל טוב ממני אושר ושמחה ונחת מהנכד החדש לא ידעתי לפני הקבוצה כי לא נכנסתי לכאן ים של זמן אז שוב מזל טוב, וסליחה וגם לך חן יקירתי אם את קוראת כאן בפורום המון מזל טוב ושתגדלי אותו בקלי קלות. ולחלי הדודה היקרה איזה כיף עוד אחיין נוסף.
זהו חברים מקווה שלא שכחתי אף אחד.
אני אישית קצת בעלייה אבל אני מקווה לטוב כל עוד שזה עליה בגרמים מקווה שהשבוע זה ירד כי אני חננה מהדקה שירדתי מהגולם
איה יקירתי נשמתי תודה לך, שאת תמיד שם בשבילי בכל שעה שלא תהיה בכל 24 השעות שישנם ביממה.
אוהבת את כולכם ובאמת מכל ליבי בהצלחה לכולם
מירית