לא כל כך מבינה את העניין, יסלחו לי המומחיות 🙂
למשל מה ההבדל בין 2 פרוסות לחם קל לבין פיתה קלה (את שניהם רכשתי בקבוצה עצמה).
האם יש הבדל ביניהם מבחינה קלורית? כלומר שאם רשום בתפריט 2 פרוסות לחם קל ואכלתי פיתה, בהגיון שלי זה בסדר, השאלה למה מבדילים ביניהם בתפריט עצמו.
מרק חינמי – האם יכול להכיל תפוח אדמה קטן? (הכנסתי ופתאום אני תוהה אם זו לא פחמימה)
שוות לפיתה קלה, לחמניה קלה באותו ערך קלורי, לפריכיות אורז בשווי 80 קלוריות או ללחמית ועוד.
מי שכתב את התפריט רצה שלא תנעלי רק על לחם אלא שיש מגוון של פחמימות עם אותו ערך קלורי.
לדעתי, תפו”א קטן על סיר שלם שאת לא גומרת את המרק בארוחה אחת, פעם אחת ביום.