- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
11/09/2012 בשעה 16:12 #208993אלמונילא פעיל
שלום קוראים לי מירב והחלטתי לשתף אותכם אחרי מחשבה רבה אני כבר חודשים לו מגיע לקבוצה בגלל מצב בריאותי עברתי ניתוח בגב ואין לי יכולת להגיע לקבוצה אני עושה את התוכנית ללא פשרות וכמו שצריך למרות שקשה לי מאוד בלי חיזוקים מהקבוצה אני לו רואה שינוי בכלל של הרזיה ונורא קשה לי אשמח לעצות וחיזוקים תודה :צוחק:
14/04/2019 בשעה 4:41 #208996אלמונילא פעילמירב יקרה,קודם כל טוב ששיתפת זה חשוב ומקל :מאושר:
בואי נסכם שאנחנו נהיה הקבוצה שלך בנתיים…. 😉 אם את נשקלת בבית תעשי זאת כל שבוע ביום בו היית נשקלת בקבוצה ותעדכני אותנו :אוהב:
תמשיכי להקפיד על כל התכנית באוכל ובשתיה בכל התכנית בכלל להוציא פעילות גופנית עד שתחלימי :אוהב: :אוהב: :אוהב:
תעשי רישום מדוייק של מה שאת אוכלת כדי לראות האם את לא מפספסת כלום… 🙂
והכי חשוב תשתפי בכל הזדמנות כאן ועל הקיר של חלי ותשאבי המון כוחות ועידוד וחיזוקים להתמודד :אוהב: :אוהב: :אוהב: כולנו עושים זאת מבלי להיות חולים….. 😉
בנתיים ועד לפעם הבאה…..שולחת ללך חיבוק חיזוק ענק ואוהב :אוהב: :אוהב: :אוהב:
וכולנו כאן תמיד בשבילך…. :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.14/04/2019 בשעה 4:41 #208997אלמונילא פעילמירב זקוקה לחיזוקים שלכם, עצות/טיפים יתקבלו בברכה.
מירב בבית אחרי ניתוח וכרגע מנותקת מהקבוצה.
בואו נעזור לה עם טיפים שווים ונאחל לה כאן בקיר הפורום בריאות, בריאות ורק בריאות!!14/04/2019 בשעה 4:41 #208999אלמונילא פעילקודם כל תחלימי ושתוכלי תמשיכי בתהליך
14/04/2019 בשעה 4:41 #209001אלמונילא פעילתמשיכי להתמיד והתוצאות לא יאחרו לבוא… הגוף זוכר ה-כ-ל!
אז לא תהיה ירידה במשך כמה שבועות ופתאום תגיע ירידה גדולה שתכפר על העצירה.
לא להתייאש! כל הכבוד על ההתמדה! :שמח1:14/04/2019 בשעה 4:41 #209002אלמונילא פעילמירב, היי זו שרית הרוש, אז ככה ראשית אאחל לך החלמה מהירה ובריאות ושתשובי לאיתנך מה שיותר מהר. ולגבי התוכנית. את כל כך חזקה, כל כך רוצה, כך שמבחינת הגב רק ספורט נמנע ממך לעשות, נכון? תעשי את המקסימום שאת יכולה , את המקסימום שלך שכן אפשר לעשות כמו שתייה בכמות הנדרשת, ארוחות מדודות, נשנושים רק חינמיים, תקראי בחוברת, תתכתבי איתנו, אפשר גם בפרטי, אל תישאבי לקטע של ייאוש, להיפך תוכיחי לעצמך שאת מסוגלת,רוצה ויכולה. ואת יודעת איפה למצא אותי אם תירצי, בכיף ובהצלחה. מטרה, רצון , עשייה ללא וויתור ואל תרחמי על עצמך, תישאבי לתוך העשייה .
14/04/2019 בשעה 4:41 #209004אלמונילא פעילהשמיעי קול :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.
:אוהב:14/04/2019 בשעה 4:41 #209006אלמונילא פעיליומן זכרונות שכזה….בקשי שיקנו לך יומן יפה.ותעדי את שעובר עלייך
בתקופה הזו של ההחלמה.
לא רק מבחינת התפריט והתוכנית אלא גם מחשבות שעולות,תובנות אחרי שתבריאי.
אני עשיתי זאת בחודש החלמה מניתוח שעברתי.
הייתי נורא קרוב לשמירה ואז הגיע החודש הזה שבו לא יכולתי להגיע לקבוצה.
אז גם הבנתי שהראש “השמן” ממשיך להיות שמן ולכן השתדלתי מאד שהפיתויים לא יהיו בבית.
שמרתי על קשר עם המנחה שלי.שמרתי על קשר עם משתתפת מהקבוצה.
הבנתי שזו תקופה וזה יעבור.
שמעתי המון שירים ביוטיוב.צפיתי בקטעי סטנד אפ.
ביקשתי מחברה טובה שתכין לי מרק ירקות.
קראתי ספרים,נחתי המון.
בהצלחה.
שנה של בריאות,שנה של אושר.
🙂 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.