חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר 7 חוד' אחרי לידה ו-3 חודשים אחרי התחלתי בדיאטה של חלי…ירדתי יפה 10 קילו ללא ספורט, ואז התחלתי כושר והפסקתי לרדת לתקופה מסוימת בגלל מסת שריר, ושם העלייה שלי מתחילה…נפצעתי קצת בכושר והפסקתי כרגע, ומאז אני לא מפסיקה לאכול, וכן ירדתי קצת בהנקה,ועדיין ממשיכה בתפריט 1800, אני ממש מאוכזבת מעצמי, וכל פעם שאני מחליטה שוב שאני חוזרת לעצמי, אני נתקלת במאכל שהורס לי את הכל….מה עושים? אני ממש רוצה לחזור לעצמי..אני אפילו לא עולה על המשקל למרות שאני יודעת שעליתי במשקל.
    וכן האם לרדת בתפריט?

אלמוני
    לא פעיל

בהנקה חלקית כדאי להתייעץ עם המוקד. באתר לא ייקחו אחריות על הורדת הכמויות…
    אבל נראה שהבעיה העיקרית נמצאת בחריגות כפי שאת מתארת ולא בתפריט. האם את יכולה לתאר את רגעי המשבר כדי שננסה לעזור?

אלמוני
    לא פעיל

גם אני 7 חודשים אחרי לידה וכמעט 3 חודשים בתוכנית.
    לגבי הנקה אני עכשיו מניקה רק בלילה ממש בקטנה ומתכננת להפסיק בפסח ולכן עברתי לתפריט 1200 רגיל.
    אבל אני לא חושבת שהתפריט הנקה זה הבעיה לפני זה הייתי בתפריט 1500 ותאכלס לא מרגישה הבדל גדול, יש מספיק אוכל ומלא חינמים
    עכשיו למשל אני שותה מרק ירקות חינמי.. שממש משביע ומפוצץ.. וליד זה מנשנשת סלט ירקות חינמי..

אני מבינה ממך שמשהו השתנה, הפציעה, המצב רוח, חריגות, מאכלים מסוימים.. ואני חושבת שאת צריכה לחזור להתחלה..
    איך התחלת.. מה הדבר הראשון שעשית.. תעשי לעצמך סדר ופשוט תתחילי לתכנן ולרשום מהארוחה הבאה..
    אין מאכל שהורס לנו.. כי אפשר בתוכנית לשלב כל מאכל במידה.. שום דבר לא אסור ושום דבר לא יכול להרוס לנו
    זה הכול החלטה שלך.. ואל תיתני לשום דבר להרוס לך..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות