חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי להקבל הצעה להרכבת ארוחת ערב בשבילי. במהלך היום בעבודה אני אוכלת מסודר -יחסית בריא- אני אוכלת רק את מה שאני מביאה וככה לא מתפתה לשטויות: בבוקר אני אוכלת בד”כ 2 פרוסות לחם קל של “בראשית” עם נס, אח”כ בננה בביניים ואולי מעדן 0 אחוז. בצהריים אני בד”כ אוכלת סלט עם חצי קופסת 250 גר' גבינה 5%.אחה”צ אני אוכל עוד פרי או עוד מעדן 0%. אני עושה את זה כי בד”כ בערב אני אוהבת לאכול את הארוחה הכבדה שלי ומלאת הפחמימות, כולל המתוקים. בכל אופן הייתי רוצה לאכול בערב ארוחה טעימה בשילוב של מנת עוגת ביסקוויטים ( או שתיים 🙂 ) של חלי (שהיא מעולה דרך אגב).
    ואם יש לכן גם כמה עצות איך לעבור את הסופ”ש בהצלחה בולי פיתויים.. זה מאוד קשה…
    תודה רבה לכן,
    נטלי

(נ.ב היום נישקלתי, ראיתי 79 ק”ג… החלטתי שזהו.נגמר. עד היום הייתי מתעניינת בפורום, מאמצת פה ושם הרגלים אבל לא עד הסוף.החלטתי שעכשיו הגיע הזמן).

אלמוני
    לא פעיל

תעברי על התפריט ותחליטי איזו ארוחה מתאים לך לאכול בכל שעה..
    אנסה לעזור לך ממה שהבנתי:
    בוקר- 2 פרוסות לחם קל עם גבינה(?) ונס
    לילה-בננה (עד פעמיים בשבוע) + מעדן
    צהריים(ערב)-סלט עם גבינה בעבודה.
    אחרה”צ(עשר)-פרי
    בערב(צהריים)-לפי התוכנית – מנת חלבון בשרי+פחמימה+שומן

(*)חסרה לך ארוחת ארבע (פחמימה + פרי)

(*)עוגת ביסקוויטים זה תחליף לארוחת בוקר…את יכולה לאכול בבוקר ארוחת ביניים כלשהי ולשמור את הבוקר לשעות הערב כשאת רוצה את העוגה..

(*)טיפים לסופ”ש:
    -לדעת מראש מה יהיה בארוחות כך שתוכלי לתכנן פחות או יותר את סדר היום שלך
    -אם יש משהו מפתה במיוחד בסופ”ש – לשמור את המנה המותרת בשבילו
    -לא לשכוח לשתות..בסופ”ש לפעמים שוכחים לשתות
    -לא להכניס הביתה פיתויים

(*) כפי שאמרת בעצמך, את לא בתפריט עד הסוף.. עברי שוב על התפריטים והתחליפים… את כמעט שם… עוד מאמץ קטן.

good luck!!

אלמוני
    לא פעיל

רשמת הרבה ולכן צריך לעשות סדר במקרו קודם כל!
    בוקר-סבבה א.10-סבבה צהריים-סבבה
    אחה”צ-מה שאני לא מבינה למה את אוכלת שוב את המעדן+פרי?????
    את יכולה לקחת 2 פרוסות עם כפית ריבה ופרי ובכלל אני אישית הייתי נזהרת עם בננה
    א.ערב-ארוחה מלאה??? טעימה???
    לא יודעת אבל נראה לי שגוף לא יכול להעמיס על עצמו יתר על המידה לארוחה אחת..לא גם ארוחה עיקרית וגם מתוקים
    אני אישית לא מתחילה עם העוגה המדוברת המדהימה כי היא גורמת לי ליתר נשנשת ותאווה למתוק..את בעצמך רשמת מנה או שתיים-זה מסוכן!!
    לגבי נשנושים בסופ”ש אני ממליצה לך שתמיד יהיו לך במקרר את הקרטיבים 12 קל' או את השלגונים 65 קל'ועוד..ג'לי דיאט וכל תרכיזי העסיס 6 קל' למיניהם.. 
    אבל הכי הכי חשוב זה המרק של חלי!!!! קר/חם בחוץ לא משנה המרק של חלי חייב להיות אצלך בבית..
    בהצלחה..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות