חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום שמי אתי בת 27 וחצי- לפני כשנה וחצי הייתי רזה ממש מקל 1.71 שקלתי לא יותר מ 55 אפילו פחות, היום אני קצת יותר מלאה הבגדים של אז ממש לא עולים עליי ואני לא מרגישה הכי טוב עם עצמי…(כל זה בעקבות מצב רפואי קשה של מישהו מהמשפחה) הייתי אוכלת ממש קצת ואם כבר זה היה רק מתוקים ולא אוכל מבושל וירקות כמו שצריך- מה גם שחילוף החומרים שלי הוא על הפנים כבר המון זמן! אז הכל קשור ביחד
    אני מתחילה לנסות עכשיו את התפריט דיאטה של ה 1200 קלוריות משום שאני לא רגילה לאכול גם כל כך הרבה !
    עכשיו האמת שאני קצת מפחדת מזה כי כמו שאמרתי חילוף החומרים שלי הוא ממש על הפנים וזה למרות שכל יום כמעט אני עושה ספורט ואוכלת יחסית אוכל בריא אבל לא הכי מסודר ובכמויות יותר קטנות (כדי לא להרגיש יותר כבדה ממה שאני)אני מקווה שיצליח לי פה שהמטבוליזם שלי יהיה תקין -מהיר
    תודה אתי

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה נשמה אנחנו כאן בשבילך.

אלמוני
    לא פעיל

היי אתי..
    ברוכה הבאה לפורום:))
    העצה הראשונה והיחידה שלי אלייך היא בבקשה אל תעשי לעצמך:”נבואה שמגשימה את עצמה”..כמו מראש לומר לעצמך דברים כמו חילוף החומרים שלי על הפנים…אני מפחדת..וכדומה..
    מי שרוצה לרזות – מצליח!! ייתכן שזה ייקח לך יותר זמן מלאחרים אבל לאף אחד זה לא קל…
    כמו כן, איננו עושות דיאטה אלא אנו אוכלות 6 ארוחות ביום, אורח חיים נכון ובריא…
    מצד ימין תפריט 1200 מתאים לך, 12 כוסות מים, חשיבה חיובית ומנה מותרת…..ואת בדרך לרזון שוב…
    בהצלחה, אנחנו פה

אלמוני
    לא פעיל

היי אתי..ברוכה הבאה!!
    ראשית תשאלי את איה בפורום שאלות מקצועיות באיזה תפריט עלייך לבחור-1200 או 1500…ייתכן שגופך זקוק ל-1500..
    שנית, אל תתחילי במחשבות שליליות כמו: חילוף החומרים על הפנים וכו'…כשמתחילים לעשות תוכנית מסודרת חילוף החומרים עם הזמן משתקם ומשתפר. גם ספורט תורם לשיפור חילוף החומרים.
    קחי בחשבון שזו איננה דיאטה לפרק זמן מסויים אלא אורח חיים ואני בטוחה שלאחר זמן קצר בתוכנית לא תרצי לנסות יותר שום דיאטות למינהן…כי אנחנו אוכלים הרבה ונהנים 🙂
    בהצלחה!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות