לפני שנה עשיתי את הדיאטה במסגרת קבוצת תמיכה של חלי וירדתי כ7 ק”ג. הייתיבאמצע התהליך כשעברנו דירה ועם המעבר גיליתי שאני בהריון. עליתי בהריון 5 ק”ג בלבד ונולדה תינוקת מתוקה ובריאה ב”ה.
אחרי הלידה התעופפו להם 7 ק”ג שלצערי הרב עלו עם תוספת ריבית במהלך 3.5 החודשים שעברו מאז הלידה.
אני כל שבוע מבטיחה לעצמי להרשם שוב לחלי אבל לצערי היום בררתי ונודע לי שאין קבוצה באיזור…גם לא במרחק נסיעה הגיוני…(הכי קרוב כ”ס וזה מרחק שעתיים נסיעה…יש לי חמישה ילדים קטנים כך שזה לא אפשרי לצערי…)
אני מאוד רוצה לחזור לעצמי. גופי רווי הדיאטות כבר לא מקל עלי ובכל פעם שאני מתחילה, משהו מתפקשש או, שאני לא מצליחה לעצור את פרץ הרעב.
כשהייתי אצל חלי קיבלתי תפריט 1500 ק”ל ועכשיו בהנקה מלאה אני מנסה להתמיד ב1500 ללא הצלחה…
כל מבט במראה מתסכל אותי יותר והמצב לא טוב…
גובהי 1.56 ומשקלי 78 ק”ג (נורא ואיום!!!)
הצבתי לי מטרה להשיל 5 ק”ג כהתחלה, ואז להתקדם לעשרה, חמש עשרה וזהו. אבל אני לא מצליחה.
כבר התמדתי 4 ימים רצופים (ממש עלבון) ונשברתי, התינוקת לא היתה רגועה וההנקה לא זרמה למרות שלכאורה אין קשר בין השניים.
אני מיואשת מעצמי, אנא עיזרו לי אני באמת רוצה את זה, האם יש מישהי שחוותה את הקושי להתמיד עם תפריט הנקה, איך התגברתם על המכשול?
תודה רבה מראש ויום טוב
אורית.