חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חדשה פה בפורום..:) הצגתי את עצמי בפאב של חלי ובפורום כללי:) ויש לי אלייך כמה שאלות.. גם אליכן מי שיודעת בנות.

כל השאלות תקפות לתפריט של ה1200 קלוריות שמפורסם באתר בצד

1.אני לא יודעת אם נתקלת בשאלה מסוג כזה אבל זה מטריד אותי קצת.. אני מתכננת להוריד במשקל את ה30 קילוגרם בערך.. ויש לי כרגע חזה גדול שאני מאוד מאוד מאוד לא רוצה שהוא יקטן.. יש אולי איזה משהו שאפשר לעשות כדי שהוא לא יקטן? או לפחות לא יקטן בהרבה? זה שאלה קצת טיפשית אבל זה די קריטי בשבילי חח.

2. מנה מותרת- כשאני אוכלת את המנה המותרת זה בא פשוט במתנה? או שאני צריכה לעשות קצת יותר ספורט כדי לשרוף אותה אחרי זה?

3.מק רויאל של מקדונלדס זו נחשבת מנה מותרת? יש שם בסביבות ה550 קלויות כולל צ'יפס… לפי מיטב הבנתי זה נחשב אבל זה נשמע מאוד מוזר שאפשר לאכול את המנה השומנית הזאת כל שבוע.. אני עד הדיאטה אכלתי את זה פעם באיזה 3 שבועות.. לא יודעת..אני סומכת על החוות דעת שלך.

מחכה לתשובות. תודה רבה:)

אלמוני
    לא פעיל

קלוריות*

אלמוני
    לא פעיל

דרך אגב כל השאלות תקפות לתפריט של ה1200 קלוריות באתר.

שאלה רביעית.. 4.אני אוהבת מאוד שניצל תירס טבעול לייט.. באיזה תדירות אני יכולה לאכול את השניצל בתפריט של ה1200 קלוריות ובאיזה כמות? כי ראיתי שנכתב בפורום שאפשר ביום 1 וחצי טבעולייט ואז ראיתי שכתוב 2 ביום.. אז תעשו לי בבקשה סדר בבלגן

5. יש לי בעיה עם פירות ובתפריט כל ארוחת ביניים זה פרי יש אולי תחליף כלשהו לפירות האלה,אבל שלא יהרוס את התפריט,?
    וקראתי פה גם שצימוקים אגוזים וכאלה המנות שומן האלה יכולות לעקב ירידה במשקל.. זה תלוי בגוף של הבן אדם? או שזה ככה תמיד?

6.כתוב באתר
    “לא ניתן לפצל,לצרף, לדלג על ארוחות.” לא הבנתי תכוונה.?

7. יש את המרק עוף הזה של ה10 קלוריות שהוא די טעים ומשביע.. אני יכולה לצרף אותו כל יום פעם ביום בלי שום קשר לתפריט?

סליחה על החפירה.. 🙂
    המשך יום נעים!ותודה מראש!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי מיה..
    ברוכה הבאה:)
    ראשית, תפריט 1500 יתאים לך, אם יש לך לרדת 30 ק”ג..
    1. אי אפשר להחליט מאיפה לרדת במשקל, סורי.
    2. מנה מותרת פעם בשבוע, בלי קשר לכלום.
    3. המבורגר וקצת ציפס מותרת כן.
    4. עד 3 פעמים בשבוע..לצהרים 2 לייט, אבל מדי פעם אפשר 1 לארוחת ערב.
    5. אין תחליף לפרי.
    6. אוכלים את הארוחות כפי שהם, לא מעבירים פריטים מארוחה לארוחה, ולא אוכלים כמה ארוחות ביחד ואחרי זה צום 6 שעות.
    7. בחינם ובשפיות, כן.
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות