חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה…
    אז רגע מזה בעצם ריבה לאיזה קבוצה היא שייכת?
    הבנתי ממך שהתפריט נוער הוא 1500 קלוריות ומכאן הבנתי שניתן לעשות את הדיאטה 1500 שיש שם יותר גיוון אך לא הבנתי למה רשום בבובקר 43 כוס ברנפלקס, וכוס חלב סויה כי בנוער ניתן כוס חלב 1% (אני שותה את ה-0% הסגול) עם כוס ברנפלקס ללא סוכר שזה 65 קלוריות למנה.
    עכשיו, החומוס והטחינה הם בעצם שומן נכון זאת אומרת ניתן להמיר באגוזים בכפית שמן זית וכו', והפסטרמה טונה זה בעצם מנת בשר חלבון כלומר במקום הפסטרמה אני יכולה לאכול טונה או גבינה ?אני לא אוכלת פסטרמה ואני מעדיפה לוותר על החומוס והטחינה אני לא אוכלת דברים כאלו אם תוכלי לעזור לי בבקשה להרכיב תפריט נוער ללא פסטרמה ללא חומוס וטחינה בבקשה!!
    וגם ב1500 יש שם כבר מתוקים וחטיפים שלפי דעתי זאת מנה מותרת האם אני טועה?
    או שבנוסף לזה יש לי מנה מותרת מהרשימה שכתובה בצד ימין…?
    ועוד דבר שאני לא מבינה למה בנוער רשום ביצה + כף גבינה וב1500 רשום 2 כפות הכל לא ברור לי כ”כ:(
    תודה רבה לך שוב:)
    ערב טוב ומקסים!

אלמוני
    לא פעיל

היי דניס..
    1. ריבה לא שייכת לשום קבוצה. אפשר לאכול אותה בא.ארבע עם הכריך.
    2. התפריט נוער הוא הצעה/המלצה, בגדול זה 1500 קלוריות ואת יכולה לבנות לך תפריט שמתאים לך, אנחנו אנשים שונים וכל כך אחד אוהב משהו אחר – תבני תפריט שטעים לך ודבקי בו.
    כוס חלב 1% לא זהה לכוס חלב סויה, הערכים שונים ומכאן השוני.
    3. חומוס/טחינה=שומן..פתחי את התפריט מצד ימין ותראי את כל שאר התחליפים שלהם.
    פסטרמה=חלבון גבינה כמו ביצה וטונה..אם את לא אוהבת תכיני חביתה או טוסטים עם גבינות או פשטידות..
    4. איזה חטיפים יש בתפריט של 1500 תני לי דוגמאות, לא הבנתי..אין שם שום דבר שקשור למנה המותרת..כל אחד בוחר לעצמו, יש רשימה מצד ימין.
    5. ביצה + כף גבינה זה חלבון וחצי בא.ערב…גם ב – 1500 זה אותו דבר, רק שבמחשב אי אפשר לחלק את הטבלה לשניים, זה הכל.
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות