חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יום שישי כבר כאן, נערכתן כבר לתוכנית בסופ”ש? בשבילי זו תהיה התמודדות קצת יותר קשה משאר השבוע אבל מקווה לעבור בשלום….
    רציתי לשתף במשהו שנראה לי שיש לכולנו, הנשים במיוחד…אני מדברת כרגע על אלה שבתחילת התהליך..
    לכל אחת מאיתנו יש את החברה/מכרה/ידידה/בת משפחה, שהצליחה איפה שאנחנו נכשלנו, כלומר-ירדה במשקל ושמרה על זה בעוד אנחנו ממשיכות ביו-יו מעלה ומטה…
    אז לי יש אחת כזו…שאני לא מפסיקה להשוות בינה לביני (ותאמינו לי שגם היא).
    בעוד היא מתמידה ויורדת יפה, אני באותו מקום או אפילו משמינה… אז יצא לי לראות אותה אתמול..היא שומרת יפה וירדה משמעותית מאז שילדה בת מקסימה..
    לפני התוכנית היא רזתה, נכנסה להריון והעלתה ועכשיו הורידה כמעט הכל.. אני פשוט מקנאה לפעמים בהתמדה שלה, בעקשנות שלה להצליח…חורה לי שהיא מצליחה ואני לא.
    סיפרתי לכם שגם אני הייתי בשמירה לפני שלוש שנים והתחלנו את התהליך במקביל…כאשר היא נשארה רזה (פרט להריון) ואילו אני עליתי הכל+ריבית… היא סיימה הריון רזה יותר ממני…
    יוצא לנו להתראות פעם בכמה זמן באירועים חברתיים ואתמול היה אחד כזה… אני גאה בעצמי שלמרות המאכלים המאוד מפתים שהיו, לא נגעתי בכלום ושתיתי רק מים…
    בדרך חזרה הביתה חשבתי לעצמי 'אם היא יכולה, גם אני יכולה'…
    שיהיה לכולן סופשבוע מעולה ובתוכנית!

אלמוני
    לא פעיל

היי בקרוב רזה..
    מאוד אהבתי לקרוא את השיתוף הזה, הוא הזכיר לי ששתי החברות הכי טובות שלי הצליחו שנים רבות לפניי..וירדו מדהים במשקל..בתחילה קינאתי בהם מאוד…אחרי זה לאט לאט טפטפתי לעצמי בשקט:”אם הן יכולות – גם אני יכולה”…היה לי אומץ לבקש עזרה וקיבלתי שחבל על הזמן..והיום אני פה !!
    אנחנו בוחרים כיצד להביט ולפרש ולנתח דברים, העזרי בה..שתפי אותה..טיילי איתה, התעמלי איתה, אכלי איתה מנה מותרת..גם את יכולה !!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות