- This topic has 7 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/11/2007 בשעה 17:00 #28312אלמונילא פעיל
רציתי לשתף..אני נמצאת 4 קילו משמירה וממש מקפידה על מה שנכנס…(: היום אכלתי אצל אימי שבדרך כלל מכינה לי ירק מבושל כלשהו ומתאים לתוכנית כלומר ללא שמן…היום היא סיפרה (בגאווה)לי לאחר שאכלתי מכרוב מבושל ששמה שם רוטב כלשהו שמכיל שומן…כמה כעסתי..ממש יצאתי מכליי…אפילו יותר מידי…אימי בעלת עודף משקל כל חייה ואני תמיד מתמודדת מול נטיה זו..עיקר הכעס היה שאצל אמא אני אמורה להרגיש מוגנת…אמנם אולי אכלתי רבע כפית שמן נוספת שלא אראה במשקל..אך הכעס היה כי בראש הרגשתי שקלקלתי…וסתם…אפילו בלי לדעת…ועוד אצל אמא שאמורה לתמוך…אם אני חוטאת במודע אני כבר אמשיך ..אך היה לי יום ממש טוב וזה איכשהו קלקל את השיווי משקל..לא רוצה לעשות תוכנית בערך ולא ליד..רוצה מדויק..כמה שאפשר..אני יודעת שהאחריות לכך עליי ולא של אף אחד אחר ובכל זאת..אמא…אני יוצאת להליכה…להחזרת האיזון…וגם הכתיבה עוזרת…אשמח לתגובות…
10/04/2019 בשעה 19:59 #28313אלמונילא פעילאני זוכרת שאני יום שבת אחד הלכתי להורים שלי לאכול ואני כבר היתי אם 40 קילו פחות , הם היכינו שניצל מבקר פסטות ועד דברים טעימים שאני לא רציתי לאכול , ושכחו ממני .
אני היתעצבענתי אליהם כעסתי כי כל הזמן אמרו לי מתי את תרדי במשקל וכל הזמן נידנדו לי שאני ארד
פתאום אבא שלי אומר תוכלי הכל אז מה
וזה מה זה ירגיז לקחתי ירקות גבינות ואכלתי אצלם וכעס ואני מבינה אותך כי לא נעים את שומרת
על כל כף שמן
ובשניה בלי להודיע אוספת אפילו שמזה לא תעלי במשקל העיניין הוא האימון שאת נתת לאמא שלך
אני מבינה וזה מרגיז
אצלי לא עשו את זה יותר כי לימדתי אותם מה חשוב לי
וגם את צריכה לדבר ולהסביר לה מה חשוב בהצלחה רוסנה10/04/2019 בשעה 19:59 #28314אלמונילא פעילהיי מיטול…
קראתי את שכתבת וחייכתי לעצמי. הזכרתי לי סיטואציה שהתרחשה לי גם בבית אמי, משהו דומה ביותר. שיתפתי זאת בקבוצת האם שלי ואני זוכרת ששם הבנתי משהו שעזר לי בהמשך הדרך.
האחריות על מה שנכנס לי לפה, היא רק שלי! ולא של אף אחד אחר, אף אחד לא מכניס לי אוכל בכוח לפה, אלא רק ידיי שלי.
ולכן אין צורך לכעוס על אחרים. במקרה שלי כעסתי מאוד אבל “דחיל רבאק” כל כך הרבה שנים היא ניסתה לעזור לי לעשות “דיאטה” וכל השנים רק ספגה ממני ייאוש, תסכול ואכזבה. אז אני אבוא אליה בטענות שיש באורז יותר שמן? אני אבקש ממנה לשנות את האוכל? – זה לא עובד כך.
את יודעת מתי זה קרה? כשאמא שלי ראתה שהפעם אני רצינית, ולקח זמן, ואני הכי מבינה אותה בעולם. למעלה מ – 15 שנה ניסיתי לעשות זאת ולא הצלחתי, מה שונה הפעם וזאת למרות שאני אוכלת שם רק פעם בשבוע..
ואני הכי אוהבת בעולם את אמא שלי, הלוואי ואני אהיה שליש ממה שהיא, עבור ילדיי שלי. הם אוהבים אותנו ומוכנים לעשות הכל בשבילנו, אבל אנחנו צריכים להיות מסוגלים להיות כנים ולהבין מה הם עברו איתנו גם…וזה לא פשוט.
אז תני לאמא חיבוק ענקי…כמויות השמן יפחתו מעצמן, את תראי..
אוהבת וסופשבוע קסום
איה14/04/2019 בשעה 14:04 #226337אלמונילא פעילאני עכשיו בימים שלפני..אתמול חשבתי שהתאומים נפלו שוב..
דיכאון לא ברור כזה ..עוד אני בודקת עם עצמי מהקורה ,והיד שלי נשלחה לעבר שוקולד ועוגיות…ולא מתוך חשק, מתוך קריזה
לא מובנת.אז חשבתי לעצמי :לא עדיף לבכות,לצאת החוצה ,לנשום אויר,או סתם להיות בפורום? וככה התגברתי..תאמיני לי רחלינק'ה זאת לא בושה להגיד :”אני צריכה..”כי את תקבלי פה המון ובשפע! יש כאן בחורות אחת אחת .טוב ,אני מקווה שהתעודדת קצת .שיהי לך ערב טוב14/04/2019 בשעה 14:04 #226339אלמונילא פעילבאמת בעיה אבל צריך להיתמודד עם זה ולא להרוססס ואנחנו תמיד פההההההההההה…
בהצלחה נשמה14/04/2019 בשעה 20:55 #239234אלמונילא פעילכל הכבוד גם על הירידה שלך
אפשר לומר שאני אוכלת כמוך מבחינת הירקות המאודים כמובן מוסיפה להם קצת טעמים
רסק, פפריקה איפוא שצריך לא הבנתי הרי צריך רק 3 פעמים מנת שומן מדוע את מוסיפה
עוד זה לא משפיעה על הירידה. גם אני התחלתי לאכול דייסת קוואקר האמת שזה טעים
נשאר לי עוד קילו או שניים אבל ממש תקועים וזה מאוד מעצבן, דרך אגב ניסיתי את העוגת בננות ממש לא יצאה מוצלחת ישר לפח אשמח לקבל ממך כפי שאת מכינה
יום מוצלח יקירה14/04/2019 בשעה 20:55 #239236אלמונילא פעילאיזה יופי לקרוא את הטיפים שלך. לראות את ההתקדמות שלך. כל הכבוד :מאושר: :מאושר:
14/04/2019 בשעה 20:55 #239255אלמונילא פעילגם אני ירדתי 16 קילו בחמישה חודשיים,
צריכה לרדת עוד 27 קילו,
לתפריט שלי אני מוסיפה עוד שתיים שלוש מנות שומן בריא,(אבוקדו,שמן קוקוס,אגוזי ברזיל,שקדים)
בארוחת הצהריים והערב תמיד תמיד מתחילה עם קערת מרק או ירקות,או כתום,או כרובית,לפעמיים פטריות,
את הירקות שלי כמו כרובית ברוקלי קישואים כרוב ושעועית ירוקה אני אוכלת מאודים ללא שום תוספת,2 כוסות כול צהריים,כול פעם בוחרת שניים אחרים,
הרבה פעמיים מכינה מידית שעועית ירוקה דקה ומנשנשת בערב או לילה,
לא קורה שאין לי אוכל מוכן,אוכלת לרוב בשר הודו אדום,וחזה עוף,
אוכלת לחם שיפון בלבד(100% קמח שיפון),מידי פעם פיתה של חלי בגלל הפאלפל,
פותחת את הבוקר עם עוגת בננות ושני אגוזי ברזיל.(העוגה משביעה מאוד),
שותה לפחות שלושה ספלים תה ירוק,ספל שוקו ליום עם סוכריה אחת ללא סוכר בטעם קפה,
שתייה חמה שותה ללא ממתיקים בכלל,משתמשת בממתיקים רק לעוגות.(מוסיפה לעוגת בננות ,ולעוגת גבינה אפוייה.)
כמעט כול יום אוכלת דייסת קוואקר על בסיס מים,
אם אני רעבה נורא נורא והחינמיים לא עזרו אני משתדלת לחרוג רק עם האוכל שמותר בתוכנית,כמו עוד מנת פחיממה,עוד מנת שומן והכול בריא,
אוכלת בעיקר קטניות כמו שעועית לבנה וחומוס,קינואה,שעועית מש,
תפוא לעתים רחוקות,לא אוכלת אורז לבן רק מלא,לא שותה שתייה דייט מוגזת,ולא מעדנים מתוקים רק יוגורט ביו.
וספורט,לאחרונה קצת מפשלת,אני משתדלת ללכת חמש פעמיים בשבוע שעה,ושניים שלושה אימוני כוח 20-30 דקות בכול פעם,
בחודשיים האחרונים משאירה לרוב את האוטו בחניה ועושה סידורים קניות ברגל,
בהצלחה לכולם !!! :שמח1:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.