חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם.. כרגע אני עד יום ראשון בבית בגימלים בגלל… קוץ.. נתקע לי קוץ ממש ממש עמוק ברגל והייתי במיון וממש חתכו לי שם את האזור עם הרדמה, תפרים והכל.. וזכיתי לעוד קצת כיף בבית.. ולמרות שהייתי בשני בקבוצה של ניסים במרכז הרגשתי שאני חייבת גם בשלישי ללכת לקבוצת הבית שלי, לנשום אותה קצת… ובסוף התחלתי לחשוב קצת…
    אמנם עברו 3-4 שבועות מאז שממש חזרתי. בשבוע הראשון הורדתי 1.8, בשני 1.4 ובשלישי עליתי 700 אבל אני עדיין מרגישה כאילו עדיין לא חזרתי לגמרי. עדיין לא חזרתי לתוכנית.. עדיין אני פוזלת הצידה ונכנעת מהר מידי..
    אני מתגעגעת לעצמי ולחוזק שלי לפני הגיוס.. מה עושים? איך מחזירים את התשוקה הזאת? למרות הקושי של הצבא והאי-יכולת לשלוט באוכל שמגישים לך (צהריים לדוגמא..)

ובנוסף – יש לי בעיה עם המותרת כמעט תמיד תתלווה אליה מיותרת. קשה לי להפסיק. קשה לי להסתפק בזה וזהו..
    :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

פרח יקירה,
    את רוצה להחזיר את המוטיבציה? את מה שהיה בהתחלה?
    תשבי ותחשבי מה עשית בשבועות שירדת, מה היה שם – התרגשות, שליטה?
    תחשבי – את מדמיינת את עצמך חוזרת לגמרי לתוכנית? חולמת על עצמך רזה? איך את רואה את עצמך? עם ג'ינס צמוד, גופיה, חצאית???
    איך את מרגישה כשאת מדמיינת? אושר, הגשמת חלום? :שמח1:
    ואחרי כל זה תתחילי לעשות טכני – 6 ארוחות ביום, שתיה, ספורט – רישום מאוד עוזר לחזור למסגרת.
    תתני את הפזילות הצידה – לדוגמא, אם את יודעת שאת מעגלת פינות, תשימי שקית על השיש וכל מה שאת רוצה להכניס לפה תזרקי לשקית;
    מתחשק לך “לגנוב” חטיף כזה או אחר – תקבעי כלל, שכל פעם כשנורא נורא בא לך – קודם כל תשתי חצי ליטר מים ותאכלי תפוח / תאכלי קערת מרק גדולה – נראה לי, ומניסיון, שאחרי שתקיימי את הכלל – החשק יידחק הצידה … תמיד יישאר אבל יהיו לך הכלים להתמודד איתו…
    ועוד פעם – אימון, אימון, אימון – ככל שתתאמני על יישום ה”כללים”, תוכיחי לעצמך שאת כן יכולה, כן יכולה לחזור למסגרת, לתוכנית, ולא נכנעת מה מידי – את רק מרוויחה מזה שאת מתמודדת עם הפיתויים :שמח1:
    תעדכני והחלמה מהירה :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות