חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הכי קשה זה כשהאנשים הקרובים אליך לא מאמינים בך,
    ואני יכולה להבין את זה, שניה לפני קו הסיום לעלות שליש ממה שירדתי, שעבדתי על זה כ”כ קשה.
    חוסר הפירגון, החוסר אמונה שאצליח.. לפעמים גורמים להשבר, ממש להתרסק.
    מאיפה להמשיך?! 🙁
    אני יודעת שזה או להתרסק או לקום על הרגליים.
    ובחרתי לקום.
    אבל עד שיראו תוצאות המצב ימשיך, ולפעמים… אני חושבת שאני צריכה להיות “חירשת” למילים וסוג של “נייר סופג” לעלבונות.

זה להיות במערכה הזו לבד,
    🙁
    עצוב ומפחדת שאכנע, למרות שאני לא רוצה

🙁

אלמוני
    לא פעיל

מבינה אותך מאוד… גם אני הייתי די קרובה לשמירה, ועליתי חצי ממה שירדתי בתקופה שהייתה מאוד קשה לי… והאנשים הקרובים… זה הכי קשה, שדווקא אלו שהכי קרובים לא מאמינים שאצליח, וחושבים ש”הנה, זו עוד דיאטה”, ולא רואים את השינוי בחשיבה ובתפיסה שבעיניי הוא משמעותי לא פחות אם לא יותר. זה לא בהכרח או להתרסק או לקום, אפשר להתרסק ואז לקום… אני מרגישה שזה המקום שלי עכשיו- הגעתי ל”מיץ של הזבל”, ומכאן אני רוצה לצאת.

נראה לי שהשאלה מאיפה להמשיך לא רלוונטית אלייך- מכל ההודעות שלך בפורום, נראה שאת מאוד יודעת מאיפה להמשיך וגם איך (כמו חננה.. עד שזה יבוא לבד- זה ציטוט מהודעה שלך…).

בתחילת התכנית שלי, חשבתי שאם הייתי יכולה לרדת 100גר' בכל פעם שאיזו “נשמה טובה” מעירה לי משהו, הייתי מגיעה לשמירה בשנייה וחצי… 🙂 ובשלב מסוים התחלתי לעשות את התכנית כדי להראות להם שאני יכולה, והצלחתי. היו לי ירידות יפות ועמדתי בתכנית. אבל אז כשהתחלתי להתרסק, הבנתי שהאדם היחיד שאני צריכה לדפוק לו חשבון הוא אני, ולא אף אחד אחר בסביבה שלי (ולא משנה עד כמה הוא קרוב אליי). היום (ממש הבוקר) החלטתי שאני חוזרת לתכנית בשבילי, ובשביל להראות לעצמי שאני יכולה. והאמת- זה הרבה יותר קשה, כי עכשיו אני יכולה להאשים רק את עצמי בכשלונות… אבל זה שווה.

את מאוד רחוקה מלהיות לבד במערכה, יש לך את הפורום ואת הקבוצה, ועוד אנשים טובים שאוהבים אותך (גם אם כרגע נראה שהם בעיקר לא מאמינים בך). וכן, לפעמים כדאי להיות קצת “חירשים”, “עיוורים”, ולא להתייחס לכל ההערות. תתחילי “להנמיך את הווליום” של ההערות המעצבנות עד שבשלב מסוים תצליחי להשתיק אותן לגמרי.

משהו אחרון, ממש ריגשת אותי עם ההודעה שלך, גם כי בעצם שיקפת לי את מה שאני מרגישה, אבל גם כי מבחינתי את מודל להצלחה ולאופטימיות בלתי נדלית, והיה לי קשה לראות שקצת נשברת… האמת, אחרי ההודעה הזו את אפילו יותר מדהימה בעיניי! 🙂

שיהיה לנו שבוע טוב ומלא בהצלחות קטנות וגדולות!
    :))

lee maman
    מנהל בפורום

יקירה שלי!!
    כן….הקרובים לנו לעיתים מזמנים לנו את “השיעורים” הטובים של חיינו…
    וכן…ריכשי אטומי אוזניים..אם לא בפועל אז לפחות וירטואלית..
    ועכשיו: מי מאמין בך ?? זוכרת??
    התמקדי בהם!!!
    יש את המנחה המדהימה שלך!!
    יש את הקבוצה שלך..
    יש את הפורום המדהים הזה..
    יש את אהובייך..
    והכי הכי יש אותך!!!
    את מאמינה יקירתי!! וכשאת מאמינה..אני כבר יודעת כמה כח יש לך!
    אז התמקדי באמונה בעצמך!!! שם הכח!!
    אז התמקדי בנו..כי אנחנו מאמינים בך…ל ג מ ר י !!!!
    אבל ל ג מ ר י !!!!!!!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

דלית את כל כך נהדרת ותומכת והכי הכי שהצלחת לאסוף כוחות ולחזור לתוכנית בזמן.הכל בשבילך כדי שתרגישי הכי טוב בעולם , שאת בשליטה ואת שולטת בכל מה שנכנס לפה ולא להיפך.
    מה זה משנה אם עלית קצת . בכל זאת את נראית נהדר ויש לך בכיס לא מעט “יהלומים”.המשיכי כי אין דרך אחרת ואשמח לראותך בקבוצה
    יום נעים ומוצלח
    ציפי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות