חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רק רציתי לספר שמאז שהתחלתי מחדש את התוכנית וקיבלתי באמת בראש שזה הדבר שהכי בריא לי לעשות (כי בעבר תמיד הסתובבו לי בראש מחשבות על דיאטות כסאח, אבל אחרי התנסויות כואבות הבנתי שזה לא הדבר הנכון לעשות) אז אני הרבה יותר רגועה, ואני באמת מרגישה שטוב לי, וזה משהו שלא הרגשתי שהיה לי פעם שעברה, כנראה הייתי עוד יחסית קטנה והייתי צריכה באמת להבין שמה שבא בקלות הולך בקלות, ושדיאטות כסאח הן לא אורח חיים נורמלי… גם עכשיו פתאום אני באמת נהנית מהדרך, ולא חושבת רק על התוצאה 🙂
    בזכות זה שהחלטתי באמת לשנות את אורח החיים לבריא יותר, חשבתי איך להכניס ספורט גם בשגרת היום שנעשתה לי מאד עמוסה, ומהיום הראשון התחלתי לקום בבוקר מוקדם, בלי לוותר לעצמי, ולרוץ 30 דקות (זה התחיל מ-11 ועבר ל-30 )ולמדתי לאהוב את זה, לא רק כי אני צריכה, קלטתי שזה גם פשוט זמן איכות שלי עם עצמי, מה שאין לי במהלך היום עד הלילה שאני כבר סחוטה מעייפות… והבנתי עד כמה זה היה חסר לי…
    אז פשוט תודה על הדבר הענק הזה שנקרא התוכנית של חלי, ותודה לכולם על שאתם כאלה מקסימים ומפרגנים- אמנם אני לא כותבת כאן בד”כ, אבל אני נהנית לקרוא את ההודעות של כולם :שמח2:

אז שיהיה לכולם יום קסום ומוצלח! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הרגע הזרקת לכולם זריקת עידוד!
    מדהימה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך בבוקר, כ”כ חיובית ומלאת תובנות שדיאטת כסאח היא רק לטווח הקצר והורסת את הגוף והתוכנית שלנו היא לטווח הארוך, שינוי של ממש שמתחיל בקיבה וממשיך לשינוי מחשבתי :שמח1:
    אז שיהיה לך יום ושבוע קסום ובעיניי כבר עלית על דרך המלך – בחרת בדרך הנכונה והבריאה שתוצאותיה יחזיקו לאורך זמן :מאושר: :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות