חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם,
    אני מרגישה שעלי לעשות צעד זה “למחול,” על כבודי ולהעלות קשיי בפורום.
    אני חדשה ,יחסית, בקבוצת תמיכה זו אך מאחורי “נסיון” עשיר בתהליכי הרזיה למיניהם , כולל פעמיים חברות כבוד בשומרי משקל ועוד, ועוד, ועוד…
    כמו שמנים רבים אחרים כל הפסקה בתהליך ה”חינוך מחדש” גרמה לעליה נוספת במשקל. וככה הננדנדה עולה ויורדת ואני אתה תופחת ותופחת.
    מאוד קשה לי להתמיד ומאוד קשה לי להיצמד לדיאטה כהלכתה. כן, אני יודעת, אין דרך אחרת אלא להיצמד ולהתמיד.
    ביומיים האחרונים אני מארחת אורחים ומטיילת אתם בארץ ושוב- כל מה ששמרתי יצא מכלל שליטה במסעדות, אם כי לזכותי ייאמר שנמנעתי מלאכול קינוחים והשתדלתי להזמין את ההגיוני והסביר. אלא מה? כשאעלה ביום רביעי על המאזניים ואראה שאין ירידה, או גרוע מזה….
    אז מה אני בעם רוצה? הרי מי שיכול לעזור לעצמי זו רק אני? אני יודעת. אולי סתם לשפוך את ליבי וגם אם זה לא יראה מזהו מעודד במאזניים, “בכיתי, קצת לפניכם.
    תודה על ההקשבה,
    אילנה

אלמוני
    לא פעיל

אילנה היקרה אל תרגישי שזה מפחית מכבודך לבכות לפנינו זה בדיוק המקום. אני כל חיי רק השמנתי לפני 3 שני החלטתי לרדת עשיתי את זה לבד אך שפוי ואז גילתי כמה הידע שלי בתזונה לנכונה רחוק מלהיות ברור וידוע. למדתי בכוחות עצמי ירדתי 20 קילו ועליתי בחזרה כמעט הכל אז הרגשתי בודדה. אך הפעם יש לי את הידע והחלטתי לא להיות בודדה שוב בדרך כשהגעתי לקבוצה גילי כמה “בכינים” יש כולם בוכים לכולם קשה וכולם באותו מצב שתפי אותנו בקשיים זה המקום

אלמוני
    לא פעיל

מירי. תודה.
    כמוני כמוך. אם אצרף את מה שהורדתי אגיע לחצי טון, בערך, בחיי.
    על כל פנים נקווה ונאמין שהפעם, למרות … ולמרות….נעשה אתזה

אלמוני
    לא פעיל

היי אילנה..
    ההודעה שלך מרגשת ומאוד כנה..אבל בעיקר ריגשת אותי באומץ שלך להיחשף ולהעלות את הקושי שלך כאן, בפני זרים.
    הנדנדנה הזו כפי שקראת לה היא אכזרית למדי, כשאנחנו למטה..אנחנו מאושרות וחושבות שאנחנו מחוסנות וכשאנחנו מתחילות לטפס חזרה למעלה, אנחנו חושבות שיהיה בסדר ואז בבת אחת אנחנו נופלות לסוג של תהום שלא קל לצאת ממנה – את יצאת ממנה ! את החלטת לקחת אחריות על החיים שלך ! על הבריאות שלך ! החלטת לעשות ולשנות ולא רק לבכות ! יש בך כוחות מדהימים, רק העיזי להשתמש בהם כדי להיות מאושרת יותר..בטיול עם האורחים הראת לעצמך שאת יכולה..וגם אם אין ירידה..ההצלחה שלך כי יכולת לבחור אחרת..
    אני שמחה שאת כאן, בהצלחה, יום קסום

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות