חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יום שישי אני שומרת על תפריט רגיל (ההוא שבאפליקציה 1,200 קלוריות) למעט סעודת שבת, שאני לא אוכלת על פי הכמויות (כף חומוס, כף טחינה, כף סלט חצילים לפעמים עם טחינה, כף מטבוחה עם פרוסת לחם שחור או קל + מרק עם תפו”א וגזר + דג סלמון + סלט ירקות + קצת אורז). סגלל שזה מלא אני לא אוכלת ארוחת לילה. שבת אני יותר מצליחה לשמור, כי זה סלטים + ביצה קשה + פרוסת לחם). בקיצור, זה מלא וגם ממש לא לפי התכנית. השאלה שלי היא אם מחר אני יכולה לחגוג על גלידת מגנום מפנקת, או שאני צריכה להחשיב את כל הארוחה של ליל שבת כמותרת?
    חוצמזה, אני מרגישה ממש דבה בשבת במיוחד, כי אני גם לא עושה ספורט ביום-יום.. בינתיים ירדתי רק חצי קילו כל שבוע ואני חושבת שבגלל השבת אני יורדת ממש קצת. מה גם, שאני לא ממש יכולה לשלוט על מה יוגש לסעודת שבת. נוסף על כך (סורי על זה חח), האם אני יכולה לשנות את התפריט של יום שישי? לדוגמא – מה אני עושה אם אין לי ריבה? ומה אני עושה אם אין לי אפרסק ולא בא לי עוד תפוח לארוחת ביניים?
    סורי, זה ממש קשה לי כי אני לא בקבוצה..

אלמוני
    לא פעיל

היי לינויה, קודם כל – כל הכבוד לך על השמירה על אורח החיים במהלך השבוע. לגבי ימי שישי ושבת, תוכלי למצוא כאן באתר תפריטים המותאמים במיוחד לימי שישי ושבת מלכה שיכולים להתאים לך מאוד! אם תרצי, תוכלי להצליח ולשמור על אורח החיים הבריא גם בסוף השבוע. בעיקרון, המנה המותרת באה בנוסף לתפריט הרגיל וכך היא לא מפריעה לירידה במשקל ותורמת לתחושה הכיפית בתוכנית. במידה ותאכלי את המאגנום בנוסף לחריגות של שישי ושבת ייתכן וזה ישפיע על הירידה.

כמובן שאת יכולה לשנות את התפריט של שישי ובעצם של כל יום. המרכיבים שמוצעים הם על מנת לגוון את התפריט וכהמלצה בלבד. כל פעם שמופיע פרי מסוים, את יכולה להחליפו בפרי אחר עפ״י רשימת תחליפי הפירות המופיעה כאן באתר. אותו דבר אפשר לעשות עם כל מרכיב אחר בתפריט.
    בהצלחה! :צוחק:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות