חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה, לאחרונה עברתי לתפריט ה1200 (משקל 72.6 וגובה 1.69) אני ממש מרגישה שחסר לי אוכל! אני ערה המון שעות ויוצא מצב שהארוחות שלי נגמרות יחסית מוקדם כך שאני נשארת רעבה בחלק מהזמן, אני משתדלת להיעזר בחינמיים כמה שניתן ויחד עם זאת אני מוצאת את עצמי בהתקפי אכילה, האם עדיף לחזור ל1500 ואם כן זה לא יפריע לירידה?
    בנוסף אני כבר ממש מיואשת כי נניח אני יורדת ירידה של קילו ומשהו ואז שבוע לאחר מכן עלייה של 400, 300 ג'ר. וזה מצב שחוזר על עצמו, ואני ממש ממש מתוסכלת =[
    אז איך אני מחזירה את עצמי למצב של שליטה וירידה מתמדת :סחרחורת: ….?
    תודה מראש

אלמוני
    לא פעיל

ההבדל היחידי בין שני התפריטים הוא סה”כ עוד סנדביץ בארוחת עשר וזהו, כל שאר התפריט זהה לחלוטין ככה שנראה לי שהקושי הוא יותר פסיכולוגי מאשר קושי אמיתי.
    תקיפי את עצמך בהמון אוכל חינמי, תכיני מרקים וקחי איתך לעבודה, הם מחממים מאוד בימים הקרים האלו ועוזרים לנו לחמם את הגוף במקום לחמם אותו עם אוכל משמין יותר.
    מעבר לזה תנסי לצאת להליכות או כל ספורט אחר שאת אוהבת, זה יחמם אותך וגם יעזור לך לא לאכול אחרי כי הרי למה להרוס את כל הקלוריות ששרפנו :שמח1:
    אם את עובדת משמרות לילה, יש תפריט שמותאם בדיוק לזה, בקשי מהמדריכה ואני בטוחה שהוא יעזור קצת.
    בקשר ליויו של ירידה-עליה, אני ממש מבינה אותך אבל צריך להסתכל על זה באופן חיובי ולהבין שזה חלק מהתהליך. הגוף לא יכול להיות במצב תמידי של ירידה במשקל והוא חייב לאזן את עצמו בעליות מדי פעם. תסתכלי על הצד החיובי, העליות שלך הן די קטנות ולא משמעותיות ואת מפוצה על זה שבוע אחרי בירידה גדולה כך שהסה”כ החודשי הוא עדיין בגדר הממוצע :מאושר:
    פשוט תחליטי שמעכשיו את לא מוותרת לעצמך ואני בטוחה שתצליחי!!!
    המון המון בהצלחה ועדכני אותנו איך הולך :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לידיעתך,אני במשקל וגובה נמוכים מנתונייך ואני בתפריט 1500 קלוריות

שלדברי המנחה אמור ללוות אותי תמיד.

אלמוני
    לא פעיל

אני 1.70 ושוקלת 70.3 ק”ג ואני מניקה ועושה 1500 עם המון ספורט. העצה של יהל נכונה. אני לא יודעת אם את עושה ספורט אבל במידה וכן פשוט תגבירי את הקצב. למדתי מאד לאהוב ספורט ה ממש כיף ותעשי אירובי, ספנינג וכולי.

אלמוני
    לא פעיל

למה עברת לתפריט של 1200 ?
    מהם הירידות שאת מצפה להן כל שבוע ? (תיאום ציפיות הוא חשוב, כי ירידה של קילו כל שבוע אינה ריאלית?)…
    האם את מוותרת לעצמך מהר מדי ? כי בסופו של דבר תצטרכי להשאר עם תפריט 1200 כל החיים…והכמות המאוזנת שם של אבות המזון צריכה להספיק לך….
    בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות