חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי! אני חדשה פה, נעימאוד :שמח2:

התחלתי השבוע את תפריט 1500 ומצאתי את עצמי קונה דברים שאני לא נוהגת לקנות כמו גלידה דיאטה, תרכיז דיאט, מעדני חלב.
    אני מעדיפה מאוד להוריד את מוצרי החלב והדיאט מהתפריט ולהחליפם בסוכר רגיל ומוצרי סויה בכמות מופחתת.

בנוסף, אני שותה קפה עם כפית סוכר וחלב סויה, מה המקבילה של ההרכב הזה למה שכתוב שמותר בתפריט הקיים? (קפה עם כוס חלב 1% לכל היום)

תודה רבה!

אלמוני
    לא פעיל

כוס חלב סויה יכול להיות תחליף לכוס חלב פרה.
    העניין הוא שיש מספר סוגים אז את צריכה לוודא שמבחינת קלוריות לא תעברי את ה-40 קלוריות ל-100 מ'ל.
    מעדני סויה, המעדן היחיד שאני מכירה זה המעדן של סויה במתיקות מעודנת שלא עובר את ה-80 קלוריות של חלבון גבינה.
    אם את אוהבת ארטיקים אז יש גלידוניות פרווה (לא חלביות) ומותר לאכול מהן 2 כמנת חלבון גבינה. גלידוניות זה לא “דיאטטי” פשוט מגיע בגודל מאוד קטן.

לגבי תרכיזי דיאט וסוכרזית –
    תרכיזי דיאט, אף אחד לא מחייב אותך לקנות ולשתות. את יכולה לשתות מים, את יכולה להוסיף למים נענע או כמו מיני “עשבים” אחרים שמוסיפים להם טעם.
    סוכרזית – יש סטיביה, שזה סוכרזית על בסיס טבעי ולא מלאכותי אבל, במקרה שלך אם את באמת שותה רק כפית סוכר אחת ביום באופן אישי אני לא חושבת שזה מאוד קריטי. הייתי ממליצה לך להפחית ככל האפשר עם הסוכר, תנסי לרדת לחצי כפית. זה עניין של הרגל. אני פעם הייתי שותה קפה עם שתי כפיות סוכר והיום שותה קפה ללא סוכר וללא סוכרזית בכלל, אז זה באמת עניין של להתרגל לטעם ואני ממש לא בתחושה שאני שותה ולא טעים לי.

מקווה שזה עונה על השאלות שלך, אם יש עוד משהו ספציפי, נשמח לעזור.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות