לדעתי אין צורך. תחשבי רק את המרכיבים “שנחשבים”.
1 כף טחינה גולמית = 2 מנות שומן.
2 כפות קמח מלא = בעייתי, כי מנת פחמימה זה 1.5 כף קמח.
אז- או שתורידי לכפית טחינה גולמית, ולכף וחצי קמח. ואז כל הכמות שיוצאות מהתערובת את יכולה להחשיב כמנת פחמימה+ שומן (ואז את יכולה לאכול מזה בערב או בצהריים ולהוסיף את החלבון בהתאם למתי שאת אוכלת), או להוסיף כף וחצי נוספות של קמח וטחינה להשאיר את אותה כמות ואז חצי מהכמות שיוצאת לך תחשבי כמנת שומן + פחמימה (ושוב, לפי הארוחה שבה את אוכלת את זה תוסיפי בשר לצהריים או חלבון לערב).
אני ממליצה לך לערבב את כרובית והכרישה.
להוסיף כפית טחינה וכף וחצי קמח. אם זה נראה לך בסדר, אז סבבה. תאכלי את זה כמו שזה ותחשבי כפחמימה ושומן.
אם נראה לך שהכמות גדולה או לא מחזיקה יפה (אני מניחה שמדובר פה על סוג של קציצות? :סחרחורת: ) אז תוסיפי עוד כפית טחינה ועוד כף וחצי קמח ואז תחלקי את הכמות ל-2