חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #158672
    אלמוני
    לא פעיל

    לא כל כך ברור לי איך משתמשים בו…
    נגיד, ניסיתי לחשב את מתכון שמכיל את הרכיבים הבאים-
    1 כוס כרובית מאודה
    1 כוס כרישה חתוכה ושטופה היטב
    1 כף טחינה גולמית
    2 כפות קמח מלא כוסמין / חיטה
    ½ כפית מלח

    הכנסתי את כל הרכיבים ויצא לי סה”כ 440 קלוריות, מתוכן 240 מגיעים מהכרובית והכרישה שאמורים להיות חינמיים לא?
    ונגיד עכשיו אחרי שאני יודעת כמה קלוריות זה, איך אני יודעת כמה מותר לי ובתור מה? בתור פחמימה? שמן? גם וגם?
    הצילו :עצוב:

    #158673
    אלמוני
    לא פעיל

    לדעתי אין צורך. תחשבי רק את המרכיבים “שנחשבים”.
    1 כף טחינה גולמית = 2 מנות שומן.
    2 כפות קמח מלא = בעייתי, כי מנת פחמימה זה 1.5 כף קמח.

    אז- או שתורידי לכפית טחינה גולמית, ולכף וחצי קמח. ואז כל הכמות שיוצאות מהתערובת את יכולה להחשיב כמנת פחמימה+ שומן (ואז את יכולה לאכול מזה בערב או בצהריים ולהוסיף את החלבון בהתאם למתי שאת אוכלת), או להוסיף כף וחצי נוספות של קמח וטחינה להשאיר את אותה כמות ואז חצי מהכמות שיוצאת לך תחשבי כמנת שומן + פחמימה (ושוב, לפי הארוחה שבה את אוכלת את זה תוסיפי בשר לצהריים או חלבון לערב).

    אני ממליצה לך לערבב את כרובית והכרישה.
    להוסיף כפית טחינה וכף וחצי קמח. אם זה נראה לך בסדר, אז סבבה. תאכלי את זה כמו שזה ותחשבי כפחמימה ושומן.
    אם נראה לך שהכמות גדולה או לא מחזיקה יפה (אני מניחה שמדובר פה על סוג של קציצות? :סחרחורת: ) אז תוסיפי עוד כפית טחינה ועוד כף וחצי קמח ואז תחלקי את הכמות ל-2

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות