מותר ? על בסיס מים, בגלידריה/יוגורטיה
צריך להיות מדוד לפי מנת הפרי המותרת. אם את רוצה לעשות בארוחת הלילה (בה ניתן לאכול חלבון גבינה ופרי) את יכולה לעשות על בסיס חלב 1% אבל יש לוודא שבשייק מכניסים בדיוק מנת פרי אחת ולא לחרוג. אם באלך יותר- פשוט תעשי את זה כמותרת
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך