אני נהנית לאכול מנות קטנות לאורך כל היום…זה עושה סדר בראש,סדר בלוח הזמנים ובעיקר שקט נפשי לבטן
אני מאוד מקפידה לחכות בדיוק 3 שעות בין לבין..אז לא כ”כ הבנתי מה זה אומר עד שעה וחצי?
השיטה עצמה טובה ויעילה…אכן ירדתי יפה במשקל..אבל!
יש המון תחליפים ומתכונים לא בריאים..המון “חטיפי אנרג'י” מלאי סוכר,חומרים משמרים,המון מתכונים עם אבקות מרק,מונוסדיום גלוטומט,הרבה מעדנים דלים בשומן אך מלאים תוספות מלאכותיות שונות ומשונות
למה לא ללמד את הציבור לבשל בריא? לעשות בבית חומוס ביתי במקום לצרוך כף חומוס קנוי מלא מרגרינה ושומן רווי?
למה לחפש עוגות ביתיות בתור פחמימות במקום לאכול באמת דברים בריאים?
כוסמת,דוחן,קינואה,אורז מלא, בטטה וכו'
אני ברוך ה' לא מכניסה הביתה חטיפים,סוכרים,ארטיקים,מעדנים (גם לא לילדים) ושום קוקומן…(ראיתי כמה דיברו עליו בפורום כאילו זו המצאת המאה!!)
עצה שלי מכל הלב-
קפצו לירקניה…קנו המון ירקות ופירות מכל טוב הארץ,גם שקדים ואגוזים לא קלויים תמצאו שם בשפע רב…הכינו מרקים,פשטידות,מוקפצים,אנטי-פסטי..אפשר גם לארח עם זה(האורחים יודו לכן בטוח),וגם להקפיא לימים שאין כח לבשל..
ואם בא משהו מתוק..יש תמר,דבש,בננה..
נסו לשדרג את המאכלים שלכם לא רק לדיאטיים,חשבו גם על הבריאות!!
הוסיפו לתפריט זרעי פשתן טחונים,שיבולת שועל (קוואקר) , שקדיה (100 אחוז שקדים טחונים בכבישה קרה) הכינו פסטו ביתי מבזיליקום,שמן זית,שום וצנוברים-מעדן!
מצחיק שאני מדברת כמו דודה מציקה וטרחנית…אני סה”כ בת 27,אבל מאז שהורדתי את כל החומרים הכימיים והסוכר,מרגישה מעולה!
הילדים והבעל גם נהנים מאוכל בריא וטעים. ואין להם שום טענות-להכל מתרגלים.
גם כל הרטבים של הסויה,אלף האיים,טריאקי וחבריהם מלאים חומרים כימיים-למדו לקרוא את התוויות..מה מכניסים לכם לתוך האוכל העיקר שיהיה טעים לחיך?! ויצליחו להוציא מאיתנו עוד כמה שקלים!!
אשמח לתגובות,הערות,הארות
..הכל נאמר באהבה..בהצלחה גדולה לכולכן.סליחה על אורך ההודעה,פשוט כואב הלב..
דרך אגב,למה לאכול טבעול,שניצל קנוי,מאמא עוף? פלאפל? מטוגן?
אי אפשר להכניס שניה חזה עוף לתנור? יוצא מעדן…בלי טיפת שמן!!!!
נסו ותהנו 🙂