חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הבעיה העיקרית בדרך להפחתה במישקל אינה הארוחות המצטמצמות וגם לא הויתור על פינוקים וממתקים, אלא דווקא הירידה במוטיבציה להרזיה, המיתרחשת באופן פתאומי ומכאיב במיוחד במהלך כל דיאטה…
    הפיתרון: מחשבות חיוביות קצת השראה ועוד כמה עצות טובות…

מחשבות מחלישות:
    1. “אני לא מסוגל להיות בדיאטה”
    2. “אני בטוח שאכשל גם הפעם”
    3. אני תמיד ניכשל”
    4. נמאס לי להיות בדיאטה כל הזמן”

עקרונות המוטיבציה:
    1. המחשבה היא שקובעת את הצלחת הדיאטה!
    2. המחשבה היא נבואה שמגשימה את עצמה!
    3. מי שחושב על דיאטות שעשה וניכשלו- יהפוך גם את הדיאטה הנוכחית לכישלון!
    4. מי שיהפוך את האמונה ביכולתו להצליח- יפחית במישקל!
    5. המפתח הוא המערכת המחשבתית להסתכלות אופתימית וחיובית!

בעזרת הדמיון נסו ליראות את עצמכם שם, בסוף, רזים!
    עם הבקני שתמיד חלמתם עליו עם החליפה שאף פעם לא יכלתם לסגור על הבטן, עם הג'ינס הכי שווה במידה קטנה…
    את התמונה הזאת כדאי לנצור בזיכרון ולשלוף ממנו את המוטיבציה שהיא מתחילה ליצנוח….
    העיסוק הדימיוני בהצלחה הופך אותה למוחשית וזה דרך להתמודדות עם הקשיים שעוד צפויים עד שנגיע ליעד!
    מוטב תמיד לחשוב על השבוע הקרוב על החצי קילו שנוריד במהלכו.. ולא על כל הקילוגרמית שמפרידים בנינו לבין מידת המיכנסים המיוחלת.. יעד רחוק נוטה להיתפס כבילתי אפשרי ועלול ליגרום לנו להישבר…

אז בהצלחה לכולנו ושבת שלום עם הרבה מחשבות חיוביות!!!
    בהצלחה!!!

ותיזכרו המחשבה היא נבואה שמגשימה את עצמה…

אלמוני
    לא פעיל

המחשבות החיוביות הם ההבדל שלי הפעם מכל הפעמים האחרות…. והיו הרבה כאלה וגם ירדתי המון ק”ג אך תמיד חזרתי להיות שמנה+++, הפעם זה שונה….

כי:

הפעם אני מאמינה שבחיים לא אהיה יותר שמנה….

הפעם אני יודעת שאם נפלתי, לא קרה כלום, קמים ליום חדש ומתחילים שוב… בלי קיזזים….

והפעם אני מאד אופטימית, מקבלת כל דבר באהבה, גם עליה במשקל ובטח שירידה במשקל….

הפעם אם עשיתי תוכנית כל השבוע זאת ההצלחה שלי ולא אם עליתי או ירדתי במשקל…. (אני מתיחסת למשקל כגולם שלא תמיד מבין את גופי)

הפעם הבנתי שבנוסף לארוחות מזינות ובריאות כל 3 שעות הגוף זקוק גם לנוזלים כדי לנקז את השומנים ולכן למדתי לשתות…. והיום אני לא יכולה בלי שתיה…

הפעם הבנתי שתוכנית אכילה נכונה זה עדיין לא מספיק וכדי לרדת יפה ומהר יחסית, יש להוסיף לכך ספורט… כך שאני מתעמלת בין 4-5 פעמים בשבוע…. והיום אני לא יכולה בלי ספורט…. גם לזה מתמכרים….

הפעם אני בטוחה שאצליח….

הפעם למדתי שבילוי הוא לאו דווקא מסעדה, בית קפה אלא בילוי זה יציאה לסרט, תיאטרון, אופרה, קונצרט, חוץ לארץ, קניית בגדים, נסיעה לחמת גדר, וגם בית קפה ומסעדה, יציאה לחברים או ארוח חברים – והכנת כיבוד דיאטטי שכולם מאד אוהבים….

הפעם ירדתי 43 ק”ג במשך 10 חודשים, אני חברת כבוד, שומרת על ההישג הזה כבר שנה וחודשיים, מרגישה נפלא, בריאה, מלאת אנרגיות.

הפעם זה לתמיד….. התחייבות….

מאחלת לכולם לאמץ גישה זאת….

שבת שלום מוצלח ושפוי,

:)) רבקהל”ה

אלמוני
    לא פעיל

כל כך הרבה חוכמה יש בדברים שאת כותבת…
    תודה על שיחת המוטיבציה, תמיד חשוב לזכור מאיפה באנו ולאן אנחנו הולכים.
    ואנחנו הולכים להיות רזים!!!!
    שיהיה לך סופ”ש מקסים,
    שירי.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות