חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #187360
    אלמוני
    לא פעיל

    קניתי בסופר שיבולת שועל טחונה , האם זה חייב לעבור בישול או שניתן להוסיף אתו כתוסף ליוגורט וכד' מה המידה המותרת ? והאם זה תחליף לפחמימה ? אשמח לקבל תשובה..

    #187361
    אלמוני
    לא פעיל

    היי דגנית, כמות הקווקר הנחשבת למנת פחמימה היא 2 כפות לפני בישול. אני מוסיפה אותה ליוגורט 1.5 טבעי וקצת קנמון, מערבבת ונותנת לנוח בערך 5 דקות (כי אז הקווקר מתנפח קצת). זו ארוחת הבוקר הקבועה שלי 🙂

    #187362
    אלמוני
    לא פעיל

    3 כפות…כפחמימה…לפני בישול…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות