חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כאחת שירדה בצורה כה יפה, וכמי שעושה זאת ללא ליווי של קבוצה, אשמח לקרוא מניסיונך (אם תסכימי לשתף):
    האם כיום (לאחר כשלשה חדשים מההתחלה) את עדיין עושה את התפריט באדיקות כפי שעשית בחודשיים הראשונים? או את מרשה לעצמך פה ושם לסטות ולחרוג מעט, ואולי אף לקזז…
    האם קורה לך לפעמים שאת לא מגיעה לכמות הקלוריות המוקצבת לך, ואם כן, עד כמה נראה לך שזה פגע בקצב ההרזיה?
    האם את משלבת ספורט (אם כן, איזה) למן ההתחלה, או שזה הגיע עם הזמן, או בכלל לא?
    כיצד את שומרת על קצב הירידה שלך? ואת שומרת עליו נהדר, כי את לא עם ליווי של קבוצה, מה שהופך את התהליך לקשה יותר, ולפי ירידתך את רצינית ועקבית מאוד.
    האם היו לך נפילות? סביר להניח שכן ועל כן השאלה הנכונה יותר היא: כיצד התמודדת עמן?

* אין לי מושג עד כמה את רחוקה בשלב הזה ממשקל היעד שלך, אבל מבחינתי את סיפור הצלחה ומודל לדוגמה והשראה עבורי.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל מתנצלת על העיכוב- רק עכשיו ראיתי את שאלתך.
    אז אנסה לענות ואשמח לשתף באהבה כדי לעזור ובכלל (וואו,זה בטח יהיה ארוך…):
    1.אני אכן 3 חודשים בתוכנית ואני עדיין עושה את התוכנית באדיקות רבה וללא סטיות וחרגיות. לא מקזזת, לא חורגת. ביי דה בוק! מה שאני יכולה להגיד זה בעיקר שאחרי תקופה מסויימת זה כבר ממש הפך לאוטומטי- אני זוכרת את הארחות בע”פ, את התחליפים וכו וכמעט לא נזקקת לעזרה וזה מקל מאוד לדייק ולא לסטות. :לשון:
    2.קרה לי במקרים ספורים מאוד שבעיקר קשורים לזה שהלכתי לישון מוקדם יותר. לא נראה לי שזה השפיע. אבל שוב- זה לא קרה הרבה אני ממש דואגת לשעות מראש כך שאוכל את כל הארוחות. מה שכן- אני כמעט ולא “מנצלת” את החינמיים שלי. התפריט ממש מספיק לי בלעדיהם. מדי פעם ארטיק חינמי וקצת רטבים פה ושם. לא יותר מזה.. (מניחה שכש”ארד” תפריט אזדקק להם יותר..) :כועס:
    3.לגבי ספורט- כן. אני עושה הליכה 2-3 פעמים בשבוע (50 דקות. המרחק מן הסתם משתנה כל הזמן כי הקצב שלי עולה מחודש לחודש, אז אני דואגת לא לרדת מ50 דקות וכמה שהולכת הרי זה משובח). בקרוב ארשם לחדר כושר כי אני רוצה גם לחטב את הגוף תוך כדי הירידה. אני רוצה לרדת עוד לפחות 20 ק”ג וצריך להפעיל תשרירים כדי לא להיראות כמו שק עור אין מה לעשות :מבולבל:
    4.כיצד אני שומרת על קצב הירידה? פשוט עושה את התוכנית. מקפידה על ארוחות, לא חורגת, שותה 2-3 ליטר מים ביום וכו. לא שומדבר שיחדש לך… זה מדהים איך התוכנית הזאת פשוט עובדת! :קול:
    5.האם היו נפילות? חמסה חמסה חמסה! עדיין לא. אני מאוד חדורה. זו גם דיאטה ראשונה שלי בחיים ואני גם באופן כללי בחורה די החלטית. אני אבל בהחלט מוכנה לכך שיכול להיות שמתישהו זה יגיע ויודעת שמה שאצטרך להגיד לעצמי זה “קדימה, ממשיכים!” :ph34r:

אם יש משהו אחד מרכזי שאני יכולה להגיד שמאוד עוזר לי להצליח זה התכנון! אין יום שאני יוצאת בו מהבית (ואני סטודנטית ועובדת ורוב היום מחוץ לבית..) מבלי שאני יודעת מה אוכל בכל ארוחה במהלך היום ומבלי שאקח איתי הכל הכל הכל. אז נכון- אני קמה 30 דקות לפני הזמן לקצוץ ולהכין אבל אח”כ יש לי ביטחון כל היום- אני לא נתקעת בלי. אני לא רעבה כי תמיד יש עליי דברים. ואני לא סוטה מהתוכנית בזכות זה. בהתחלה זו הייתה התעסקות שמאוד העקה עליי ו”גזלה” לי זמן יקר, היום אני מבינה שאולי זה נשמע מצחיק אבל להיפך- ההתעסקות הזו דווקא משחררת אותי מלהתעסק באוכל כל היום. זה מדהים.

עוד דבר חשוב לא פחות- אני מזכירה לעצמי כל הזמן שהסיבה שאני עושה את כל זה היא עבור עצמי ועל מנת להיות בריאה יותר. ומחזקת את המקומות של האהבה שמתוכם אני ניגשת לזה ולא את המקומות האחרים (שאנחנו מאוד טובות בהם מול המראה…). אני חושבת שזה משפיע מאוד כי זו גישה שמאפשרת “לחיות” את התוכנית ולא להרגיש רק אשמה/שנאה/תשלומי מחיר וכו. לא יודעת אם הייתי ברורה וגם תכלס לא יודעת אם זה טיפ. אבל זה חשוב ממש!

תודה על הערתך האחרונה, אני בהחלט שמחה ומאושרת על הק”ג שירדו אבל אני עוד לא מודל להשראה, אני ממש בתחילת דרכי והרי בכל אופן החלק הקשה באמת הוא להצליח להפוך את זה לאורח חיים! יש בי איזשהי אמונה שאצליח. וזה נראה לי הערובה הכי טובה לכך שזה באמת מה שיקרה…

בהזדמנות זו, גמר חתימה טובה לך (ולכל מי שתקרא את זה). הפורום הזה הוא לדעתי גם חלק חשוב בתהליך הזה- למרות שזה פורום “מקצועי” בין המתכונים והטיפים והשאלות יש המון חיזוקים ותמיכה וזה דבר חשוב מאוד.

אז שיהיה המון המון המון הצלחה.
    קטן על כולנו!
    זה בסה”כ אוכל!
    :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות