חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הוא 96 קלוריות לבקבוקון והוא ממש טעים!
    כמו שציינתי אני כמעט לא משתמשת בכוס חלב היומית שלי -פעם בשבוע בערך,אז אולי יש אפשרות שאני אוכל פעם בשבוע לשתות בבוקר את השוקו הזה.
    אני פשוט מתגייסת בקרוב ומנסה למצוא לי כמה שיותר מוצרים שאני אוכל לקנות ולהסתדר איתם במהלך השירות והטירונות…
    אז אפשר כחלבון פעם בשבוע?

אלמוני
    לא פעיל

שוב אותה השאלה…100 קלוריות לשקית ללא סוכר כמובן האם אפשרי פעם בשבוע כחלבון גבינה במידה ואני כמעט ולא מנצלת את כוס החלב שמגיעה לי כחינמית?

אלמוני
    לא פעיל

אממ תשמעי.. אני במקומך הייתי שותה אותו.. למרות החריגה ב16 קלוריות
    הבעיה טמונה במקום אחר.. את חושבת שיהיה לך איפה לשים אותו? אם את לא עושה יומיות זה לא פתרון השוקו הזה..
    עזבי, חכי.. תתגייסי, תראי מה צה”ל מציע לך ואחר כך תסדרי את התכנית.. השבוע הראשון יהיה קשה אבל את תסתדרי אחר כך.. מניסיוני אני יכולה לומר לך שיש ארוחות מסודרות בצה”ל שזה ממש מקל על הסיפור! חוץ מזה בכל ארוחה יש את כל המרכיבים שאנחנו צריכות.. זה פשוט פחות טעים מהבית.. בבוקר יש גבינה לבנה וביצה קשה וירקות ולחם אחיד (שמותר רק פרוסה אחת ממנו)
    בצהריים יש פחמימה (שזה אורז ופסטה ופתיתים ותפוח אדמה, בדרך כלל יש כמה סוגים) ובשר ויש גם שניצל תירס לצמחוניים- צה”ל חשב שאני צמחונית תקופה מאוד ארוכה מהשירות שלי כי הבשר לא היה משהו.. אז פשוט תמציאי שם לטבחים שאת צמחונית אם לא בא לך על הבשר. ובארוחת ערב יש שוב כמו בבוקר- גבינה ירקות ביצה ולחם.. לא מגוון בטירוף אבל המון דברים נמצאים בתוכנית! רק שימי לב לכמויות השמן.. נגיד בצהריים- האורז מנצנץ! גם הפתיתים ואפילו הפסטה.. יש קשרים טובים לצה”ל עם חברות השמן.. לכן לא הייתי לוקחת מנת שומן בצהריים..
    פרט לזה יש שק”ם.. אני לא יודעת איפה תעשי טירונות אבל יש בסיסים שהשק”ם שווה ויש שם אפילו גלידות שבתכנית או שוקו.. אבל אל תפתחי ציפיות, לא אצל כולם..
    כל זה על הטירונות.. כי זה מה שחשוב עכשיו.. בסדיר את תסתדרי יותר! יותר קל..
    אה! גם תיקחי איתך מנות ביניים.. פירות, חטיפי אנרגיה, מנות שומן (אגוזים וכאלה).. ותיראי איך את מסתדרת עם הארוחות ביניים, אם יש בעיה אולי כדאי לדבר עם המפקדים שלך.. למרות שתמיד דואגים ל”פריסה” (שזה עמדה עם לחם, ריבה ותה או פטל) אז שכולם הולכים ל”פריסה” תהיי את עם החטיף אנרגיה.. או שאפילו שם את יכולה לעשות ארוחה עם ריבה ופרוסת לחם..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות