חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שבפעם שעברה התלוננתי שאני בקושי יורדת והמשקל הראה שירדתי קילו 400 הפעם יש לי תלונה אחרת-

אני מאוד מאוד כועסת על עצמי שבכלל הגעתי למצב הזה

אני לא מבינה איפה הייתי, איך נתתי לעצמי להגיע למצב כזה…

אז נכון, עכשיו אני עושה משהו מעולה בשביל עצמי, ונלחמת מאוד בקלות במי שהייתי ובמה שהייתי עושה. ומעכשיו הכיוון הוא חיובי, אבל כשאני הולכת לחפש שמלה לחתונה של אחותי- אני עדיין לא נכנסת לשמלות היפיפיות של אחות הכלה והקניון בכלל עושה לי להרגיש רק רע עם עצמי..

אולי הפתרון הוא להתרחק לעת עתה מקניונים, אבל מתה שההרגשה הרעה הזו תעלם

ממש מקווה שמחר תהיה ירידה יפה כי אני צריכה איזו דחיפה קטנה…

תודה על התמיכה!! :קול:

אלמוני
    לא פעיל

כמה זמן יש לך עד החתונה?!
    בכל מקרה את תיהיי אחות קלה יפה, אני בטוחה, כשטוב לך בפנים, טוב לך בחוץ…גם אם תורידי קצת או שתורידי יותר, העיקר שאת בתהליך, נהנית ויורדת..
    לדעתי זה מה שחשוב.
    פשוט תתמסרי לשיטה ותהני..
    ומזל טוב לחתונה של אחותך

אלמוני
    לא פעיל

הרגשה הרעה לא תעלם אם לא תפסיקי לחטט בעבר. הגעת למצב שבו את נמצאת – זה היה בעבר. היום את במקום אחר לומדת לחיות נכון ( לא רק בשביל שמלה לחתונה של אחותך) ותמשיכי ללמוד את הדברים החדשים שנחשפת אליהם ,לחזק אותם להפנים ולחיות על פיהם. זה יגרום לך לרגיעה ושמחה שאת עושה לעצמך טוב! התהליך הוא איטי – לא “מבצע חתונה” .
    אל תדחקי את הקץ – הוא יבוא ויגיע בתרועה גדולה . אל תסתובבי בקניונים אם זה עושה לך רע כרגע. ימכרו לך שמלה לחתונה גם שבוע לפני ובינתיים תתמקדי במטרה האמיתית שלשמה את איתנו.
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

הדבר הכי גרוע זה לכעוס, להאשים ולהיכנס לסוג של “פינות עצובות”.
    בקניונים מרבית החניות אמנם של ברביות אבל לא רק. את נמצאת כבר בתהליך וממש זה לא הזמן להרים ידיים. יש לך חתונה על הפרק ואני בטוחה שתמצאי את השמלה שתהלום אותך גם אם את (עדיין) לא במשקל נוצה :שמח1:
    היופי הוא כל דבר שאנו מביטים עליו באהבה…. בטוחה שתהיי מדהימה, וקדימה לחייך :שמח1:
    נ.ב. מזל טוב לאחותך

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות