- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
05/02/2010 בשעה 10:37 #110367
אלמוני
לא פעיללרגע ההודעה נשלחה רק עם הכותרת.
טוב ככה אני בקבוצה כבר שבועיים זה נראה טוב וגם אני מביטה בבנות ורואה שיש תוצאות אני כל כך רוצה להצליח ירדתי שבוע שעבר חצי קילו בקבוצה איה המנחה סיפרה על מישהי שנפגעה במהלך פגישה כל כך ריגשה אותי ולפתע התעוררו אצלי כל הרגשות וכשחזרתי הבייתה התמלאתי בדמעות זה כל כך לא קל כל התהליך הזה אני קוראת תגובות כאן ומתרשמת כל הכבוד למי יורד ומצליח אני מקווה שאני באמת אצליח לשחרר את הנפש הפגועה שלי המבטים והמילים והחוסר בטחון שלי ואפשר להגיד שאם אצליח בתוכנית אני יהיה הבן אדם המאושר שאני חולמת כבר 20 שנה להיות שבת שלום לכולם ובהצלחה.12/04/2019 בשעה 0:13 #110369אלמוני
לא פעילאי אפשר היה שלא להתרגש ולהתחבר למה שרשמת 🙂
אני יכולה לשתף אותך שגם אני כשישבתי במפגש הראשון שלי הסתכלתי על הבנות מסביבי שרק אומרות בגאווה כמה הם ירדו, וכמובן שזה עשה משהו בפנים, אך אם זאת זה גם מכניס לסוג של תהייה כזאת: אני אצליח? אני מסוגלת לזה? מה עושים? איך עושים? איך אומרים לא? ועוד שלל שאלות כאלה..
תהני מהדרך, כשבאמת רוצים משהו, הקושי מתגמד..
ויותר מזה, הקושי הופך לאתגר, וכך את מבינה איזה אדם חזק את!
במיוחד שיש לך מטרה, שהיא לדעתי החשובה ביותר בחיים: להיות אדם מאושר!! כי מגיע לנו, ובגלל זה אנחנו פה!!
יש איזה שיר של אביתר בנאי שיש בו משפט שאומר: “קושי,הוא הזדמנות להירפא”…
אז בואי נחלים מהעוול שעשינו לעצמנו במשך השנים, ותראי לעצמך למה את מסוגלת, כי את מסוגלת big time!!!
בהצלחה, ושבת נפלאה וקלה 🙂12/04/2019 בשעה 0:13 #110371אלמוני
לא פעילאם תאמיני שתצליחי-את תצליחי. הכי חשוב זה המיקוד במטרה, להתמקד במה שיש ולא במה שאין, להתמקד בחיובי ולא בשלילי.
הכל עניין של גישה לתוכנית ולחיים בכלל..12/04/2019 בשעה 0:13 #110372אלמוני
לא פעילהמון הצלחה בדרך החדשה, ונהדר שאת בפורום כי אין כמו תמיכה קבוצתית של אנשים שחווים את אותן חויות וקשיים, ומדברים באותה השפה.
שבת שלום
דני12/04/2019 בשעה 0:13 #110375אלמוני
לא פעילאני גם חולמת 20 שנה להיות רזה ומאוד אופטימית
אבל עצלנית. אני גם רוצה להיות בן אדם מאושר
ואהבתי מה שכתבת – אתחיל מהיום נשבעת.
את בידיים טובות, צפיתי באיה המנחה מיומה הראשון בקבוצה
כמשתתפת, יש בה משהו מיוחד, משהו שגורם להאמין שהרים הם אלו שקטנים ואנחנו הגדולים, העזרי בה ומסרי לה את אהבתי.
האופטימית לנצח.12/04/2019 בשעה 0:13 #110377אלמוני
לא פעילהיי סילבנית..
ריגשת אותי בהודעתך !
את יכולה ! את תצליחי ! את תהיי מאושרת…
רק צעדי איתנו בשבילים הנכונים.
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.