אני מעוניינת לשות את תפריט ברביקיו היות ואני גם ככה בצהריים אוכלת או חזה עוף על האש עם תופ”א או פרגית על האש עם סלט – תמיד סלט כרוב.
שאלה נוספת היא האם בא. ערב במקום 2 פר2 לחם קל אוכל לאכול לחם הולנדי כי הוא יותר משביע ואותו אני אוכל בד”כ בצהריים כי אני מחליפה בין הארוחות ואלה 2 הפרוסות היחידות אני אוכלת ביום.
אלה נוספת היא : אני אוכלת חטיף של קורני ללא סוכר 65 קלוריות האם זה לא מתקזז עם הקלוריות של הלחם.
אני אכתוב כאן את דעתי הפרטית בנוגע ללחם קל מול לחם שיפון או לחם הולנדי או לחמים אחרים.
לחם קל אינו משביע והוא בסך הכל אוויר ומלא בחומרים שנועדו לגזול ממנו את הקלוריות ואת הערכים הבריאותיים ביחד איתן!ל
חם שיפון ובמיוחד לחם פומפרניקל משביע ,מתפרק לאט ולכן שומר על רמת סוכר יציבה ובריא מאוד.
דעתי שונה מדעת הוגות התוכנית אבל אני חושב שבנקודה הזאת קיימת טעות.
אני מקפיד לאכול בשתי ארוחות או באחת שתי פרוסות לחם שיפון ובארוחת עשר אני מכין פיתה קלה עשירה בירקות ובגבינה בולגרית או בגבינה מותכת.
מי יכול להגיד לי שאכילה של ארבע פרוסות ליום ולפעמים רק שתיים ,של לחם שאינו דיטתי אבל הערך הקלורי שלו חורג בכ50 קלוריות סך הכל יפגע לי בתהליך?
בלחם לבן,חלה ,קמח לבן ואורז לבן אני לא נוגע.
משה
לגבי השאלה של 90210 תיהני מהלחם ההולנדי אבל במידה. זו דעתי ולא מדובר בדעה מטעם מנחות של חלי גרופ.