חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ממשפחה דתיה ולכן בסעודות יש מגוון אוכל על השולחן,
    על פי התורה מצווה לאכול בשבת…
    זה נורא קשה להיות מוגבלת על ידי התפריט כשכולם בשולחן אוכלים עד שובע, מה את ממליצה לי לעשות?

אלמוני
    לא פעיל

אני לא מבית דתי – בעלי מבית מסורתי. וכמובן שאחת ה”מסורות” ה”חשובות” שלנו זה שולחן עמוס 4 סוגי בשר, 4 סוגי פחממות, 5 סוגי תוספות – ירקות וכדומה ועוד כמה מאכלים מסורתיים (של העדה שלו ושל העדה שלי) וזה בלי לדבר על סלטים ולחם (“המוציא”). מציעה לך את האופציה שבחרתי (בטוח יש גם אחרות- אבל כך תקבלי רעיון), אם בא לי גם תפ”א וגם אורז ומותר לאכול תפ”א אחד אפוי או 3 כפות אורז אני עושה מיקס, ז”א נניח כף וחצי אורז וחצי תפ”א או 2 כפות אורז (מלא כמובן) ושליש תפ”א. לגבי ירקות מוגבלים (במיה, לוביה וכו) שוב באותו האופן קצת מכל אחד -או אחד בשישי והשני בשבת. גם בבשר ניתן לעשות זאת, חתיכת עוף קטנה + קציצה אחת או כל קומבינה אחרת. שימי לב שאם תקחי קצת מכל דבר – אף אחד לא ישים לב שאולי את אוכלת “מוזר” כי הרי את אוכלת מהכל, וכמובן שמקיימת את המצווה במלואה כולל פרור מ”המוציא”

אלמוני
    לא פעיל

היי..
    אני בסעודות משפחתיות אוכלת כמו כולם רק בכמויות שונות ולא את כל מה שיש על השולחן..:)
    כמו כן, אני שואלת את עצמי מה יותר קשה, להיות שמנה או לאכול בצורה בריאה ונכונה..
    אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות