חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בזמן האחרון הורדתי כ- 3.5 קג' אך מזה כחודש ימים אני לא מצליחה לשמור…ועליתי כ-4.5 קג' בכל מפגש אני מתייאשת ושוקלת לפני כל מפגש האם להגיע…לא יודעת מה לעשות, כל הזמן אני בנפילות…
    כל היום אני יכולה להצמד לתפריט חבל על הזמן, סנדביצים מסודר, אוכל מסודר, מים, פירות ירקות הכל פיקס!!! ובלילה בסביבות שעה 21.00 אני מוצאת את עצמי זוללת את כל העולם….ולאחר מכן מרגישה “פח זבל” שמן לא מסוגלת להרדם…מרוב מחשבות, ותפיחות…לא יודעת מה לעשות, אני לא אוכלת מתוך רעב אלא מתוך זה שאני נופלת…וממשיכה להלקות את עצמי…
    היום התחלתי מחדש!!!!!!! נתתי לעצמי עוד שבוע אם לא אצליח פשוט פורשת מהתוכנית וזהו מרימה ידיים מהכל,כל כך הרבה כסף אני זורקת, זמן, מוצרים מיוחדים אוכל מיוחד אך רגשית אני לא מצליחה!! למרות שאני מודה אני מאוד מאוד רוצה להרזות משהו כמו 20 קג' שאני בטוחה שכשאוריד אותם אני ארגיש טוב עם עצמי
    אבל אפשר להגיד כשאני עוצמת עיניים אני לא מצליחה לתאר לעצמי את עצמי רזה!!! לכן אני לא מצליחה כאילו לא מאמינה לעצמי
    לא יודעת מה לעשות…האם לפתוח דף חדש (ככה הסיפור כבר מעל שנה וחצי…) או לפרוש ולהכנע…
    אשמח לקבל תשובתכם…

אלמוני
    לא פעיל

אין מקום ליאוש בעולם הזה!!!

מני סילבר אמר: ” אל תיתן לתקופות קשות שעוברות עליך
    לשבור אותך.
    תן להן להיות לך להשראה”
    אין לי הרבה מה לומר ויש לי המון… אז בכללי אומר לך שאת חייבת לקחת אחריות על המעשים שלך. להבין מהיכן נובעות הנפילות האלה (שכמובן שהן לא קשורות לרעב) ולטפל בהן.

תבדקי אם את אוכלת לפי התוכנית בדיוק. כי אם את מחסירה פירות או משהו אחר שנראה לך פעוט יש מצב שתרצי לטרוף בלילה מהכמיהה למתוק.
    לצורך העניין כדאי שתתחילי לעשות רישום של כל מה שאת אוכלת. זה מה שאני עושה בזמן האחרון: פשוט שולחת למשרד במייל כל מה שנכנס לי לפה למעט אוויר ומקבלת פידבק. זה עוזר להתפקס וגם לקחת אחריות על התוכנית.
    תכיני לך ל”לכבוד” הלילה קערה גדולה של ירקות טריים ומוקפצים… דברים שיעזרו לך לעבור את מתקפת הרעב.
    אם את אוכלת נכון אולי כדאי שתחליפי את הבינים של אחר הצהריים ללילה ואז תוכלי לאכול שתי פרוסות מדהימות עם ריבה שישביעו אותך.
    תנסי למצוא את הפתרון שיהיה הכי טוב בשבילך במקום לחפש עוד בעיות ולהתייאש. כי אם תתייאשי לא תרדי 20 קילו אלא חס וחלילה את יודעת…

ולסיום אצטט לך משפט שאני מאוד אוהבת של הפילוסוף ג'ורג' שואיי :
    “אם אתה אומלל
    סימן שאתה סובל מעודף זמן
    המאפשר לך לבדוק את מידת אושרך”

שתהייה לך שבת קסומה, ברוכה ואופטימית … מגילי

אלמוני
    לא פעיל

קודם שתיהיה לך שבת קסומה,ושנית אל יאוש וכמו שאמרה גילי תבדקי טוב מה את אוכלת במשך היום, ובלילה אני למשל תמיד לוקחת תפוח עץ,וחטיף אנרגי של54 קלריות והנה אתמול שיחקתי קלפים לקחתי את המנה שלי ובשולחן היו עוגות פרות ופיצוחים ואפילו לא פזלתי לעברן אז מאחלת אני לך בהצלחה ותמיד יש נפילות אבל אנחנו קמותתתת ביי יהודית ר.

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך יכולה להבין אותך! אני כבר חודש בתוכנית ורק בשבוע האחרון היו לי קצת נפילות פה ושם, ואין לי בכלל מגמת ירידה!! אני נורא מאוכזבת ומתוסכלת אבל ממשיכה בתוכנית…כי איזו ברירה יש לי? מתוך מחשבה שהתוכנית זה יותר מדיאטה, זה אורח חיים..אני לומדת לאכול נכון וזה מרגיש טוב, משנה את ההרגלים, משנה את אופן הכנת האוכל בידיעה שאני עושה משהו טוב עבור עצמי ואחרים…
    הפעם התחלתי במחשבה שזה לתמיד ולא משנה איזה נפילות יהיו, הן חלק מהתהליך ואני ממשיכה הלאה…משהו במחשבה שלנו מתקבע לאחר דיאטות מרובות שאחרי נפילה ישר שוברים! זו מחשבה מוטעת…אני לא נותנת לעצמי להתייאש כי יש דברים חשובים מעבר להרזייה-ההרגשה הטובה, ניהול אורח חיים נכון וכו'…
    זה נשמע לי שאת אוכלת מתוך ריקנות ואני מכירה את זה מקרוב…הבעיה שאוכל כפי שראית לא ממש עוזר אז נסי לחשוב עם עצמך מה בדיוק את מרגישה שחסר לך..
    בשום אופן אל תפסיקי את התוכנית, היא כאן כדי להשאר ותחשבי שאם לא תתפקחי עכשיו, תתפקחי יותר מאוחר עם משקל עודף וזה לא נעים 🙁 אני יודעת וחווה את זה עכשיו.
    בהצלחה ותעדכני..
    🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות